Michael B. Jordan deelt eerste beelden Creed III

De iconische vechtfilm Creed liet lang op zich wachten. Na het succes van de eerste twee delen blijkt Michael B. Jordan nog niet uitgevochten. Hij stuurt namelijk de primeur de wereld in dat hij voor Creed 3 nogmaals de ring in stapt.

Creed 3 incoming

Waar Insta allemaal niet goed voor is. Op The Gram onthulde legende Michael B. Jordan namelijk een filmposter waarin hij zichzelf in de ring begeeft. De simpele quote dateert naar 3 mei 2023 waarop we de première van Creed 3 op het grote scherm mogen verwachten.

Deze keer wordt de filmreeks Creed meer naar Jordans hand gezet dan ooit tevoren. In plaats van alleen in de spotlights te treden met de handschoenen aan, heeft hij ook het nodige werk als regisseur opgepakt.

Alles wat je moet weten

Het nieuwste deel betekent helaas wel het einde van Rocky aka Silvester Stallone in de film. Hij heeft zelf aangegeven niet zeker te zijn of er wel een geschikte rol voor hem weggelegd zou zijn. Geef hem eens ongelijk. Bij twijfel gaat een icoon uit de geschiedenis van de filmindustrie geen genoegen nemen met een simpele bijrol. Of dit écht de reden is blijft in twijfel.

Ondanks dat er nog geen officiële trailer is verschenen beloven de eerste geluiden uit de studio’s geen half werk. De oude crew wordt namelijk opgetuigd om nogmaals aantreden te maken voor een legendarische vertoning op het witte doek. Het gemis van Silvester Stallone maakt hoofdpersoon én tevens regisseur Michael B. Jordan uiterst goed. Wereldkampioen Canelo Alvarez zou namelijk een rol vervullen in de film, waardoor fans niet meer kunnen wachten.

Is het met Michael B. Jordan ook achter de knoppen een ultiem recept voor een kaskraker? Dat blijft nog even afwachten…

Hier maken we ja alvast even warm met de trailer van Creed II:

Source: