Hier is releasedatum van topfilm Martin Scorsese met DiCaprio & De Niro

CREDITS: Apple+ TV

Wanneer Martin Scorsese met een nieuwe film komt, is het automatisch kanshebber voor een Oscarnominatie. Zijn nieuwe film ‘Killers of the Flower Moon’ zet deze traditie voort.

En laat het nou net zo zijn dat deze film eindelijk een releasedatum gekregen. Woop woop.

Enthousiasme voor nieuwe film van Martin Scorsese op zijn plaats

Dat we zo veel zin hebben in de nieuwe film van de regisseur, is trouwens volledig op zijn plaats. In 2019 kwam Martin Scorsese namelijk voor het laatst met een iconische film in de vorm van The Irishman. Het is dus al eventjes geleden sinds de Amerikaan ons heeft getrakteerd, maar goed, beter laat dan nooit.

Martin Scorsese, Hier is releasedatum van topfilm <strong>Martin Scorsese met DiCaprio &#038; De Niro</strong>
De cast van The Irishman – Foto: Netflix Media Center

Geschiedenisles vol met drama

Plus, met de sterrencast die Scorsese voor ons in petto heeft, mogen we nog enthousiaster worden: Hollywood-legendes Leonardo DiCaprio & Robert de Niro bekleden de belangrijkste rollen in deze film. Bovendien zien we ook Brendan Fraser, Jesse Plemons en Lily Gladstone een verschijning maken. We spreken dus van een sterrencast. En dat is dan nog een understatement.

De film, geproduceerd door Apple Original Films, gaat over een historisch drama dat zich afspeelt in 1920. Het vertelt het verhaal van de meest gruwelijke moorden die er in de geschiedenis van het land zijn gepleegd op de leden van Indiaanse stammen. Deze gruwelijkheden gaan niet zomaar voorbij aan de FBI, waarna er heel wat onderzoeken worden gestart. We mogen dus een film gevuld met adrenaline verwachten, hadden we eigenlijk ook al wel verwacht met Scorsese als regisseur natuurlijk.

Releasedatum

Maar wanneer mogen we dit moois dan daadwerkelijk aanschouwen? Nou, we moeten helaas nog eventjes afwachten. 20 oktober wordt ‘Killers of the Flower Moon’ pas in de bios verwacht, waarna hij twee weken later via Apple TV+ te checken is. Een première lijkt daarentegen niet heel lang meer te duren: volgens Variety is de kans groot dat de film tijdens het filmfestival in Cannes te zien is. Afijn, probeer daar maar eens bij te zijn, wij checken hem wel in de bios.

Killers of The Flower Moon
Foto: Bigstock
Source:
LEES OOK
Weekend Desires #343
Kom maaaaaar door! Het is weekend, en dat willen we weten ook. Geniet van je vrije dagen met de รกllermooiste dames van het moment: View this post…
DENHAM x TeamNL
Terwijl we ons opmaken voor de halve finale tegen Engeland, staat het volgende grote toernooi alweer voor de deur. Vanaf 26 juli begint de strijd om de…