Kingsman prequel: terug naar hoe het allemaal begon

CREDITS: Kingsman

Vijf jaar geleden kwam Kingsman: The Secret Service op het grote doek. De wereld maakte kennis met een genootschap van geheim agenten die wereldwijd opereert. Als een van de leden omkomt bij een operatie, wordt aan de resterende leden gevraagd een opvolger te kiezen. Eggsy, de zoon van een oud-lid, wordt ter kandidaat gesteld. Dit is het begin van de gevaarlijkste sollicitatieprocedure ter wereld. Het succes van hardhandige actiescènes en een flinke scheut humor wordt drie jaar later opgevolgd met Kingsman: The Golden Circle. Wederom een succes en dus wordt het eens tijd voor een derde deel. De Kingsman prequel zal er echter anders uitzien dan je gewend bent van de voorgaande films. Kom maar door!

Kingsman prequel: terug naar hoe het allemaal begon

The King’s Man zal zich niet afspelen in de moderne wereld zoals je gewend bent, maar gaat terug naar de vroege jaren van 1900. Hieruit zal duidelijk worden welke gebeurtenissen leiden tot de oprichting van het genootschap. Eindelijk de langverwachte antwoorden!

In de Kingsman prequel dus geen geheim agenten als Eggsy of mentoren als Harry Hart. Daarvoor in de plaats krijg je een waslijst aan historische personages. Zo vertolkt Ralp Fiennes de legendarische figuur Thomas Lawrence uit de Eerste Wereldoorlog. Verder maak je kennis met de Britse staatsman Haratio Kitchener, de Nederlandse exotische danseres Mata Hari en de enige echte rondreizende pelgrim Raspoetin. Zijn moordenaar Felix Joesoepov kan dan uiteraard ook niet ontbreken in dit derde deel.

Terugblik naar de Eerste Wereldoorlog

Ondanks het andere tijdperk hoef jij je volgens de trailer niet druk te maken. De bekende Kingsman stijl zal je absoluut gaan herkennen in The King’s Man. Veldslagen met gewonden, rondvliegend puin en oneindige kogels zorgen voor veel actiescènes. Tel daar humor, verborgen kamers en strakke pakken bij op en je hebt een echte Kingsman film te pakken.

De Kingsman prequel zal vanaf 14 februari 2020 te zien in de bioscoop. Genoeg tijd om je geheugen even op te frissen met de legendarische voorgaande films!

LEES OOK
De beste zwart-witfotografen (met foto’s)
Sinds ons gesprek in MANIFY Magazine #2 met vakman Christian van Duuren, vult onze tijdlijn op Instagram zich met klassieke zwart-witfoto’s. Wij zijn namelijk volledig om, amigo.…
De ‘Socktails’ van Burlington en Lavish
Het afgelopen jaar hebben we heel wat eigenaardige samenwerkingen voorbij zien komen. Maar een sokkenmerk als Burlington dat samenwerkt met een pre-mix cocktailmerk als Lavish? Ja, wij…
Fotoserie: BMW R 18 The Crown
Custom motoren. Wiens hart gaat er niet sneller van kloppen? Maar na het zien van dit kroonjuweel, genaamd The Crown, is het kloppen voorbij, en gaat het…