Vanaf vandaag staat Masters Of The Air live, de opvolger van Band of Brothers en The Pacific

CREDITS: Apple TV+

Sinds Band of Brothers en The Pacific op Netflix staan, zijn wij niet meer weg te slaan van de tv. 

Allebei de series over de Tweede Wereldoorlog, bezitten alles wat een goede oorlogsdrama nodig heeft. En terwijl wij nog niet helemaal uitgekeken zijn, is er nu een opvolger in de vorm van Masters of the Air. Vanaf vandaag kun je de nieuwe oorlogsserie streamen.

Masters of the Air krijgt flink budget

De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Donald L. Miller en neemt ons mee in het verhaal van de 100th Bomb Group. Tijdens de Tweede Wereldoorlog krijgen zij de taak om missies uit te voeren boven de gebieden die bezet zijn door Nazi-Duitsland. Om die indrukwekkende luchtgevechten na te bootsen, is er een budget van ruim 200 miljoen beschikbaar. Een en al realistische scènes dus in Masters of the Air.

Masters of The Air
Foto: Apple TV+

Indrukwekkende lijst van producten en acteurs voor opvolger van hitseries

Ook het script en uitvoering is gelijkwaardig aan Band of Brothers en The Pacific. De serie is namelijk, net als deze twee wereldtoppers, geproduceerd door Tom Hanks, Steven Spielberg en Gary Goetzman. Eigenlijk staat dit trio al garant voor succes, dus de verwachtingen zijn logischerwijs hooggespannen. 

Naast de indrukwekkende lijst van producten, is er ook een ware sterrencast aanwezig. Zo zijn er rollen voor Austin Butler, Callum Turner, Barry Keoghan en Ncuti Gatwa. Vanaf vandaag staat Masters of the Air op Apple TV+. Er komen twee afleveringen uit, waarna de overige zeven afleveringen wekelijks worden toegevoegd. 

Vond je dit artikel interessant? Check hier al onze artikelen over de nieuwste films, series, trailers en teasers.

Source: