Dit is de releasedatum van Masters Of The Air, de opvolger van Band of Brothers en The Pacific

CREDITS: Apple TV+

Sinds Band of Brothers en The Pacific op Netflix staan, zijn wij niet meer weg te slaan van de tv. 

Allebei de series over de Tweede Wereldoorlog, bezitten alles wat een goede oorlogsdrama nodig heeft. En terwijl wij nog niet helemaal uitgekeken zijn, is er alweer een opvolger onderweg in de vorm van Masters of the Air

Masters of the Air krijgt flink budget

De nieuwe serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Donald L. Miller en neemt ons mee in het verhaal van de 100th Bomb Group. Tijdens de Tweede Wereldoorlog krijgen zij de taak om missies uit te voeren boven de gebieden die bezet zijn door Nazi-Duitsland. Om die indrukwekkende luchtgevechten na te bootsen, is er een budget van ruim 200 miljoen beschikbaar. We mogen er dus vanuit gaan dat we hele realistische scènes te zien krijgen tijdens Masters of the Air.

Masters of The Air
Foto: Apple TV+

Indrukwekkende lijst van producten en acteurs voor opvolger van hitseries

Verder mogen we een script en uitvoering verwachten dat gelijkwaardig is aan Band of Brothers en The Pacific. De nieuwe serie wordt namelijk, net als Band of Brothers en The Pacific, geproduceerd door Tom Hanks, Steven Spielberg en Gary Goetzman. Eigenlijk staat dit trio al garant voor succes, dus de verwachtingen zijn logischerwijs hooggespannen. 

Naast de indrukwekkende lijst van producten, is er ook een ware sterrencast aanwezig. Zo zijn er rollen voor Austin Butler, Callum Turner, Barry Keoghan en Ncuti Gatwa. Welke rollen zij precies vertolken, is nog onbekend. Wel weten we dat Masters of the Air vanaf 26 januari te zien is via Apple TV+. Op deze datum komen er twee afleveringen uit, waarna de overige zeven afleveringen wekelijks worden toegevoegd. 

Vond je dit artikel interessant? Check hier al onze artikelen over de nieuwste films, series, trailers en teasers.

Source:
Total
0
Share