Waarom Brad Pitt altijd eet tijdens zijn scenes

CREDITS: Bigstock

Er zijn een paar dingen zeker in het leven. De dood, belasting en Brad Pitt die tijdens zijn opname aan het eten is.

Misschien denken ze in Hollywood wel dat hoe meer calorieën Brad Pitt naar binnenwerkt, hoe hoger de kijkcijfers op de films zijn.

Waarom eet Brad Pitt áltijd?

Volgens Insider, heeft Pitt ondertussen in meer dan zestig films een hapje gegeten. Vooral in Ocean’s Eleven lustte hij er als Rusty wel redelijk pap van. Al met al schransde Brad Pitt een cheeseburger, nacho’s, garnalencocktail en een ijsje naar binnen. Tijdens The Assassination of Jesse James geniet hij dan weer van een runderstoofpot en in Money Ball gooit hij het op een paar frietjes. Maar de meest beroemde scène waarin Brad zijn vingers aan het aflikken is, is toch wel het moment in Meet Joe Black waarin zijn personage voor het eerst pindakaas eet.

Verschillende theorieën voor schranserige Brad Pitt

Ook in de mediawereld houden ze zich bezig met de vraag. In 2019 stelde castingdirecteur Caroline Liem in gesprek met The Washington Post nog dat het zou komen omdat Brad Pitt gewoon héél goed in eten is. Ze beweert zelfs dat hij de meest getalenteerde acteur is als het op eten aankomt. “Hij laat het lijken alsof een echte mens aan het eten is, en dat zie je niet vaak. Hij is gewoon één met eten.” Even serieus Caroline, wij zijn ook verrekte goed in eten, maar daardoor hebben we alleen maar een klagende vriendin achter ons aan. Waar is onze sterrenrol?

Gehele compilatie van eetgebruik

Afijn, heel het onderwerp is natuurlijk een beetje een meme, maar toch: er is zowaar een gehele compilatie van het eetgebruik van Brad Pitt. Een compilatie van maar liefst 15 minuten trouwens. Dat zijn toch heel wat scènes waarin Brad aan het eten is. “Ik hou ervan om mezelf bezig te houden, ik ben van nature een grazer,” zo vertelde de acteur zelf tijdens een interview met Joe. Check hier zelf de compilatie van de schransgrage Brad Pitt.