De beste films van Ryan Reynolds

CREDITS: Screenshot Underground 6 | Netflix

Als je aan Reynolds denkt dan denk je aan Blake Lively, flauwe grappen, Deadpool, de duurste Netflix film en misschien ook wel aan Pikachu. De acteur wil nog wel eens opscheppen over zijn prijzen, maar daar maakt zijn vrouw hem belachelijk mee. Bij Ryan ontbreken namelijk de échte grote prijzen. Daarentegen heeft hij al wel een lijst aan films waar wij nooit aan zullen komen:

De beste films van Ryan Reynolds

6 Underground (2019)

Wanneer zes miljardairs hun eigen dood faken krijgen ze de kans om anoniem de held uit de hangen. Ze vormen een speciale groep om achter de meest beruchte bad guys aan te gaan. Het is tot nu toe, waarschijnlijk gaat Red Notice duurder worden, de duurste Netflix film ooit gemaakt. Hoewel er volgens de critici nog wat foutjes inzitten qua beelden – hoe krijgen ze het voor elkaar – is het toch zéker de moeite waard om te kijken.

Deadpool

Wade Wilson is een jonge huurmoordenaar die zich graag van zijn grappige kant laat zien. Wanneer hij Vanessa ontmoet slaat toch de vonk over en word hij verliefd. Als Wade krijgt te horen dat hij kanker heeft in een terminale fase gooit hij zijn leven drastisch om. Hij wordt ingeschakeld door een organisatie die hem kunnen genezen door een superheld van hem te maken.

The Hitman’s Bodyguard (2017)

Wanneer de belangrijkste klant van Michael Bryce wordt vermoord raakt hij zijn titel als beste bodyguard kwijt. Om deze status weer terug te krijgen moet hij binnen 24 uur een beruchte huurmoordenaar Londen naar Den Haag begeleiden. De huurmoordenaar moet getuigen zijn tegen zijn oude baas: Vladislav Dukhovich, een meedogenloze ex-president. De beste man ziet dat natuurlijk niet zitten en daarom stuurt hij zijn beste huurmoordenaars op ze af. Het toffe aan deze film is dat er veel scènes in Nederland zijn opgenomen:

The Proposal (2009)

Een romantische komedie – kom op mannen zet je ego even opzij – waarbij Sandra Bullock haar assistent Andrew (gespeeld door Ryan Reynolds) dwingt om met haar te trouwen. Daardoor kan ze niet uit haar vaderland Canada worden gezet. Hij gaat akkoord met de verloving onder een paar verrassende persoonlijke voorwaarden.

Safe house (2012)

In deze Amerikaanse actiethriller wordt een CIA- agent, gespeeld door Denzel Washington, opgepakt in Zuid Afrika en ondergebracht in een safe house. In dit safe house heeft Matt Weston, gespeeld door Ryan Reynolds, de leiding. Wanneer het huis onder vuur komt te liggen kunnen ze nog maar net op tijd ontsnappen.

Buried (2010)

In deze Spaans-Amerikaanse psychologische thriller wordt Paul Conroy wakker in een houten kist onder de grond. Hij is levend begraven in Irak. Met enkel een paar spullen en weinig zuurstof probeert Paul uit deze claustrofobische val te komen.