Wes Andersons Asteroid City heeft topcast der topcasts

CREDITS: Universal Pictures | Filmdepot

Als er een film van Wes Anderson wordt aangekondigd, zijn wij van begin af aan direct hyped. En nu de trailer van zijn nieuwe film Asteroid City online is gekomen, staan we al helemaal te springen.

Wes Anderson trommelt weer een sterrencast op

Anderson heeft namelijk een volledig eigen stijl. Zoals we het graag zien. Een cliché blockbuster is niks voor deze regisseur, nee, nee, Anderson zorgt altijd voor een authentieke stijl in zijn films. Bovendien weet hij altijd een ware sterrencast op te roepen en dat is met Asteroid City niet anders.

Sterker nog, Asteroid City overtreft alles. We hebben in de aanbieding: Scarlett Johansson, Margot Robbie, Tom Hanks, Stephen Park, Jason Schwartzman, Stephen Park, Ed Norton, Bryan Cranston, Liev Schreiber, Tilda Swinton, Jeffrey Wright, Rupert Friend, Jeff Goldblum en ga zo nog maar eventjes door. Anderson neemt de uitspraak: “Beter te veel dan te weinig“, dus wel heel erg serieus.

Asteroid City, <strong>Wes Andersons Asteroid City</strong> heeft topcast der topcasts
Foto: Universal Pictures | Filmdepot

Asteroid City neemt ons mee terug de tijd in

Afijn, als je heel Hollywood mee naar de set neemt, dan moet je wel met een goed verhaal komen natuurlijk. Gelukkig kan Anderson dat als geen ander. Zijn nieuwe film, Asteroid City, vertelt het verhaal van een weduwe dat in de jaren ’50 samen met zijn kinderen door het land aan het crossen is. Als hij autopech krijgt in Asteroid City krijgt zijn zoontje een oogje op een stagiair van de Junior Stargazer conventie die georganiseerd is om studenten en ouders uit het land samen te brengen voor vriendschap en wetenschappelijke competitie.

De eerste beelden staan dus online. En wij zijn fan. De asymmetrische shots en het oog voor detail zijn weer herkenbaarder dan ooit. De film zelf is pas op 23 juni te zien, dus warm jezelf alvast even op met de trailer hieronder.

Vond je dit artikel interessant? Check hier al onze artikelen over de nieuwste films en media.