Een zwevend kantoor bouwen onder een brug, deze meneer doet het even

Dat er tegenwoordig veel mogelijk is qua design mag wel duidelijk zijn. Een zwevend kantoor zagen wij niet aankomen, maar tof is het wel! Fernando Abellanas weet wel hoe hij iets vets in elkaar moet knutselen. Het kantoor hangt onder een brug in Valencia, weg uit alle hectiek van deze levendige stad.

De ontwerper uit Valencia maakt normaliter meubels onder het label Lebrel. Naast al zijn interessante werken heeft deze meneer zichzelf nu overtroffen. Het ontwerp is gemaakt als reactie op het tekort aan ruimte in de stad. Geen plek meer in huis of gewoon geen trek in mensen om je heen? Bouw dan een zwevend kantoor onder een brug. Why not?

Onder de brug werken

Aan een pilaar hangt het bureau, de stoel en wat planken met accessoires, netjes weggewerkt in het beton van de brug. De grote vraag is hoe je daar dan zelf terecht komt. Meneer Abellanas heeft een platform gebouwd met wielen. Op deze manier kan het platform makkelijk van de ene naar de andere kant bewegen. Als je het ons vraagt de ultieme hiding spot om te ontsnappen aan alle drukte. Zo krijg je ook nog eens wat gedaan. We snappen dat de visualisatie van dit stukje kunst lastig voor de geest te halen is. Gelukkig is er beeldmateriaal:

Foto’s: Jose Manuel Pedrajas

LEES OOK
Weekend Desires #339
Daar zijn we dan: het eerste EK-weekend. En omdat niet álles verandert, vind je hier op vrijdagmiddag wat je van ons gewend bent: onze Weekend Desires. View…
Catalaanse get-a-away met Elke Spa Hotel
De Costa Brava; Catalaans voor ‘ruige, wilde kust’. Maar dat is niet het enige wat-ie te bieden heeft. Denk aan authentieke kustplaatsjes, strand, ontspanning, activiteiten, cultuur en…