Woon goals: luxe woonboerderij in Schalkhaar

Of je nu verhuisplannen hebt of niet, soms stuit je op een uitblinker op de woningmarkt. Leuk om bij weg te dromen, om inspiratie door op te doen of wellicht wordt het je nieuwe stekkie. Zo viel ons oog op deze luxe woonboerderij in Schalkhaar, vlakbij Deventer. Deze boerderij inclusief rieten dak is in 2009 gerenoveerd en dat is bijzonder goed gelukt. Mocht je serieuze interesse hebben dan mag je voor dit paleis ruim een miljoen neertellen. En je kunt meteen je hele kudde paarden meenemen.

Verbouwde woonboerderij Schalkhaar

Opvallend aan de woonkamer zijn  de ramen die er in alle soorten en maten zijn: groot, klein, zwart, wit, in de lengte, in de breedte. De rest is van de woonkamer bestaat uit grijze en bruine tinten. Een misschien wat vreemde kleurencombinatie die hier opvallend goed samengaat.

Via de woonkamer van het huis kom je terecht in de keuken. Een lichte keuken met een donkere vloer die goed tot zijn recht komt door ook hier de vele lichtinval.

Dit luxe stulpje beschikt over meerdere luxe badkamers en net zoals de woonkamer zijn ook de slaapkamers een combinatie van grijs met bruin in de hoofdrol. In contrast met de lichte muren en meubels wordt het toch niet te donker.

En dan het leuke extraatje voor de liefhebber: de woonboerderij beschikt over meerdere paardenstallen, een renbak en een weide voor een aantal paarden. Mocht je toevallig geen paarden hebben dan hebben wij genoeg anderen ideeën voor deze ruimte!

LEES OOK
Maak kennis met de Porscheboerderij
Normaal ga je even snel langs de garage voor een kleine onderhoudsbeurt. Niks meer, niks minder. Behalve bij de Autobarn dan: bij deze garage blijf je waarschijnlijk nog…
Het dualistische verhaal van Les Deux
Dualistisch. Niet per se een woord waardoor happy feelings worden opgetrokken. Máár in een wereld van tegenstellingen vindt het Deense merk Les Deux de sweet spot. Ze…