House Goals: deze villa in Beverly Hills

CREDITS: Whipple Russell Architects

Zo nu en dan stuiten we op een regelrecht droomhuis. Zo eentje waar je al van kinds af aan over droomt, maar waarvan je stiekem weet dat je wel héél hard moet werken om het ooit jouw stulpje te laten zijn. Deze villa is daar een perfect voorbeeld van. Het staat in Beverly Hills en heeft een ziek uitzicht over het omringende landschap. Meteen wat extra credits erbij voor de locatie dus. Vooral het dikke zwembad met uitzicht, de game room en de bioscoop doen ons hart een beetje sneller kloppen.

Beverly Hills villa

De buitenkant van de villa is gemaakt van ruwe, donkergrijze klei in contrast met helder wit stucwerk. Het grote marmeren beeld en de grote glazen voordeur zorgen meteen een spectaculaire binnenkomer.

De architecten van Whipple Russel Architects werkten samen met interieurbureau McCormick and Wright om samen een luxe en moderne sfeer te creëren. Er zijn binnen in de villa meerdere glazen dakramen in het plafond aangebracht en rondom deze zonnige en lichte open ruimtes zijn de keuken en woonkamer gebouwd.

Aan de achterkant van het huis heb je toegang tot het zwembad en de patio. Ook is er een grote ingebouwde zit-cirkel met een vuurplaats, waar je gezellig met je vrienden een biertje kunt drinken terwijl je geniet van de zonsondergang.

Ook de master bedroom is er eentje om jaloers op te worden. Mocht je een koude avond te pakken hebben, kun je de open haard aansteken en bij zonnig weer gooi je de schuifdeuren naar de patio open.

En dan de allergrootste knaller van dit huis.. De villa heeft meerdere recreatie- en entertainment ruimtes. Zo is er een volledige fitnessruimte en een spa met massagetafel en stoomcabine. Maar ook kun je een potje golven met de golfsimulator of een film kijken in de 8-zits thuisbioscoop. Doe ons een enkeltje Beverly Hills alsjeblieft. En een gevulde portemonnee.

LEES OOK
Weekend Desires #339
Daar zijn we dan: het eerste EK-weekend. En omdat niet álles verandert, vind je hier op vrijdagmiddag wat je van ons gewend bent: onze Weekend Desires. View…