Een strak interieur voor de stijlvolle en moderne man

CREDITS: Marcello Donadussi

De moderne man laat zich steeds meer van zijn stijlvolle kant zien en weet vaak een mooi en strak interieur neer te zetten. Dit appartement in Aspen laat dan ook precies zien hoe elke stijlvolle man zou willen leven. Dankzij het architectenbureau Ambidestro kunnen we weer genieten van een prachtig appartement.

Het appartement heeft een stijlvol en strak interieur dat niets te wensen over laat. Het interieur laat veel verschillende materialen zien en er is gebruik gemaakt van donkere tinten. Vooral de combinatie van zwart en hout ziet er erg begeerlijk uit.

Opgelet heren, dit is een stijlvol en strak interieur done right!

appartement-aspen-1
Foto: Marcello Donadussi

Stijlvol en strak interieur

De eyecatcher van het hele gebeuren is misschien wel de cognac kleurige leren bank. De bank bepaalt heel erg de sfeer in de donkere en strakke ruimte. Er is veel gebruik gemaakt van zwart, wat weer verzacht wordt met veel hout. Over het gebruik van materialen is in elk geval goed nagedacht, dat zie je meteen.

Dit wordt aangevuld met een lederen hocker, die ook gebruikt kan worden als salontafel.

De slaapkamer heeft ook de nodige aandacht gekregen en bezit over een grote kledingkast. Deze lijkt overigens op een enorm pashok, maar de moderne man heeft vast genoeg kleding om hierin kwijt te kunnen.

In elk geval geen gebrek aan ruimte in dit appartement, want voor alles is een plek. Naast een ruime kledingkast is er ook een kantoor met logeerbed, een grote eethoek en een ruime badkamer. Prima geregeld, denken we zo.

appartement-aspen-2
Foto: Marcello Donadussi

Robuust

De robuuste en ruwe uitstraling van het gehele appartement zullen zeker veel mannenharten veroveren. Niet te veel rotzooi, niet te lieflijk, maar gewoon mannelijk en modern. Mooi staaltje werk van het architectenbureau Ambidestro.

Aspen heeft een pareltje erbij, de eigenaar van het appartement is een gelukkig man, het architectenbureau heeft mooi werk voor in hun portfolio. En wij? Wij mogen nu van de plaatjes gaan genieten.

Foto’s: Marcello Donadussi