In dit luxueuze hotel kan je een jaar lang als een VIP leven

CREDITS: Hyatt Regency Bangkok Sukhumvit

Zie je het even niet meer zitten en beginnen de muren thuis op je af te komen? Geen zorgen, je kan altijd nog in een ander land gaan werken. En laat Thailand nou nét een perfect land zijn om heerlijk te wonen. Dagelijks genieten van tropische temperaturen onder het genot van een koude cocktail. Klinkt niet verkeerd toch? Bij Hyatt Regency in Bangkok is het allemaal mogelijk en kan je als een echte VIP leven.

Een jaar lang leven als een VIP bij Hyatt Regency Bangkok

Het hotel in Bangkok biedt een wel heel speciale aanbieding aan. Je kan er namelijk een jaararrangement aanschaffen. Dit wil zeggen dat je 365 dagen kan leven zoals Zack & Cody. Niet mee bekend? Je leeft gewoon een jaar lang in een hotel met alle voordelen voorzien. We hebben het hierover de One Million Bath Club. Het luxe arrangement geldt voor vier personen, twee volwassenen en twee kinderen.

VIP
Foto: Hyatt Regency Bangkok Sukhumvit

Hoeveel kost zo’n jaararrangement?

Het kost om precies te zijn 1 miljoen bath om 365 nachten op rij in het luxe hotel wakker te worden. Een miljoen klinkt natuurlijk heel veel, maar omgerekend naar euro’s is het €27.375,-. Het is nou niet direct een koopje, maar je moet wel onthouden dat je een jaar lang in een hotel woont als een échte VIP.

Wellicht ben je een meesteronderhandelaar en kan je zelfs regelen dat je met vier volwassenen dit arrangement kan aanschaffen. Dan ben je in principe maandelijks €570,31 per persoon kwijt.

Hotelkamer
Foto: Hyatt Regency Bangkok Sukhumvit

Hoe is het leven als een VIP?

Het hotelleven heeft natuurlijk altijd al genoeg voordelen. Je hoeft bijvoorbeeld nooit je kamer op te ruimen, dat doet doen de medewerkers voor jou. Verder zijn er meerdere faciliteiten waar jij van gebruik mag maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de 24-uur sportschool. Je moet namelijk wel fit blijven. Vooral als je een krediet van €5.471 voor eten in het hotel hebt. De vergaderruimtes staan tot je beschikking en je hebt zelfs een parkeerplek onder het hotel.

Je woont er een heel jaar, dus dan moet je verjaardag ook gevierd worden. Vandaar dat er een verjaardagsfeestje is inbegrepen. Op het dak van het hotel kan je feestvieren met twintig man, waarbij je beschikt over een open bar. Dit is inbegrepen hè! Verder krijg je ook tien massages zodat je ook een beetje kan ontspannen. In stijl even de stad in? Je krijgt ook nog eens tien limousine-ritten, gratis en voor niks.

365 dagen in hetzelfde hotel slapen gaat natuurlijk wel vervelen. Je kan daarom altijd nog ergens anders naartoe. Bijvoorbeeld naar één van de andere drie Hyatt Resorts in Thailand. Maar om daar nou voor te betalen is ook zo zonde. Gelukkig mag je ook tien nachten gratis verblijven in één van deze resorts.

rooftop
Foto: Hyatt Regency Bangkok Sukhumvit

Haal je vrienden bij elkaar en boeken maar!

Begrijp ons niet verkeerd; het is een hoop geld, maar als je thuisblijft geef je het waarschijnlijk ook uit. Hier zit je gewoon in een heerlijk tropisch land, hoef je geen boodschappen te doen en is het water, gas & licht niet voor jouw rekening.

Je hebt tot 31 maart 2021 de tijd om gebruik te maken van deze unieke aanbieding. De eerste overnachting moet op 1 april gepland staan, anders gaat het feest niet door en dat is geen grap.

Foto: Hyatt Regency Bangkok Sukhumvit

LEES OOK
Maak kennis met de Porscheboerderij
Normaal ga je even snel langs de garage voor een kleine onderhoudsbeurt. Niks meer, niks minder. Behalve bij de Autobarn dan: bij deze garage blijf je waarschijnlijk nog…
Weekend Desires #343
Kom maaaaaar door! Het is weekend, en dat willen we weten ook. Geniet van je vrije dagen met de állermooiste dames van het moment: View this post…
DENHAM x TeamNL
Terwijl we ons opmaken voor de halve finale tegen Engeland, staat het volgende grote toernooi alweer voor de deur. Vanaf 26 juli begint de strijd om de…