Just out: Hutspot komt naar Den Bosch!

CREDITS: Hutspot

In andere grote steden zitten ze al, maar binnenkort opent Hutspot dan ook in Den Bosch. We hoeven dus niet meer ver te reizen voor deze toffe items. Hutspot verkoopt namelijk veel verschillende producten, van kleding tot interieur, die je niet zomaar overal vindt.

Hutspot opent nieuwe winkel in Den Bosch!

Na Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Breda, zien we ze dan binnenkort ook in Den Bosch. Hutspot staat erom bekend dat ze unieke kleding en interieurspullen verkopen. Deze zijn van verschillende designers, maar Hutspot betrekt ook lokale merken en kunstenaars in hun assortiment. Dit maakt hun collecties ontzettend interessant.

Hutspot is een relatief jonge winkel: ze openden voor het eerst in 2012 in Amsterdam. Er zijn op dit moment al zeven filialen in Nederland, waarvan de laatste in Breda opende. Hutspot heeft bovendien in elke stad een unieke collectie. Ze hebben daarin een eigen merk, maar proberen ook vooral lokale merken en ontwerpers in de schijnwerpers te zetten. Een goed initiatief om bij te dragen aan hun succes. En zo leer je weer eens anders merken en producten kennen dan gewoonlijk.

Met de keuze uit mode, interieur en kunst is Hutspot eens wat anders dan de meeste winkels. Zo heb je een bijzondere collectie waar je uit kunt kiezen. En dat is nou nét wat we willen: niet altijd hetzelfde als de rest. In november gaan ze dan ook openen in Den Bosch: zeker eens een bezoekje waard!

hutspot den bosch, Just out: Hutspot komt naar Den Bosch! hutspot den bosch, Just out: Hutspot komt naar Den Bosch! hutspot den bosch, Just out: Hutspot komt naar Den Bosch! hutspot den bosch, Just out: Hutspot komt naar Den Bosch! hutspot den bosch, Just out: Hutspot komt naar Den Bosch!

hutspot den bosch, Just out: Hutspot komt naar Den Bosch!