Honomobo maakt de allermooiste huisjes in containers

Wonen in een zeecontainer? Als je de containerhuizen van Honomobo ziet, wil je dat zeker! Dit Canadese bedrijf heeft deze goedkope, efficiënte en duurzame manier van wonen, gecombineerd met een strak en modern design. Containers waren nog nooit zo aantrekkelijk!

Honomobo containerhuizen

Honomobo verkoopt verschillende modellen en maten die ze volledig aanpassen op jouw wensen. Het kleinste model, de HO1, bestaat uit één zeecontainer en heeft een oppervlakte van 13m². Dit lijkt klein maar deze ministudio bevat alles wat je nodig hebt. Ideaal als eenpersoonswoning, tuinhuis, vakantiewoning, kantoor of man cave. De andere modellen variëren in grote tot een maximum van 60m². Welk model je ook kiest, ze hebben allemaal één ding gemeen: ze zien er fantastisch uit.

Honomobo container1

Voordelen

De Honomobo containers hebben enorm veel voordelen. Ze zijn sterk, flexibel, verplaatsbaar en snel en makkelijk aan te passen aan je eigen wensen. Wil je meer ruimte? Dan zet je er nog één naast of bovenop. Wil je graag extra ramen of een veranda? Je zegt het maar. Bijna alles is mogelijk. Een huis bouwen was nog nooit zo easy!

Nog een groot voordeel van de containers is dat ze erg energiezuinig zijn. De huizen zijn goed geïsoleerd en worden geleverd met elektrische verwarming. Daarnaast zijn er een aantal extra opties die je huis nóg duurzamer maken. Zo kan je uitbreiden met een warmwaterpomp, boiler en zonnepanelen. Het huis is dus niet alleen goed voor je eigen welzijn, maar ook die van het milieu.

Containerhuizen, Honomobo maakt de allermooiste huisjes in containers

Prijs

Afhankelijk van hoe je stulpje eruit moet komen te zien, betaal je ongeveer tussen de €37.000 en €100.000 voor een Honomobo huis (inclusief belasting, verzending en installatiekosten). Voor dit bedrag kun je binnen drie maanden in je eigen, gepersonaliseerde holiday crib trekken.

Honomobo container7

Honomobo container3

Honomobo container5

Honomobo container6