Het nieuwe huis van Jon Olsson is mooi, extreem mooi

CREDITS: Janni Deler

Dat de beroemde YouTuber/skiër Jon Olsson smaak heeft, kunnen we best stellen. Vol bewondering kijken we naar zijn vlogs en met verbazing naar zijn gewrapte supercars. De sympathieke Zweed is er absoluut niet vies om ons alles te laten zien wat hij doet en als we naar zijn kersverse vrouw moeten kijken dan weten we het wel: deze guy heeft het goed voor elkaar.

Maar goed, de beste man heeft dus een nieuw huis in Marbella. Omdat hij veel aan het reizen is blijft hij nog wel in zijn appartement in Monaco wonen, maar dit huis hebben ze er bij. Voor later, you never know. 

Jon Olsson’s stulpje in Marbella

Anyway. Het huis annex villa is volledig gerestaureerd en met Zweedse smaak ingericht. Alles maar dan ook echt alles is vernieuwd. Het huis is gebouwd in 2002 door Nederlanders en heeft een totaal oppervlakte van 800 vierkante meter. Het huis is eigendom van hem en zijn vrouw Janni Deler en is niet bedoeld om door te verkopen, maar echt om zelf in te wonen. Aangezien ze pas getrouwd zijn weet je maar nooit wanneer de kleine koters komen.

De beste feauture van het huis vinden ze zelf toch wel echt zwembad en keuken. En we kunnen ze dan ook geen ongelijk gegeven. Kijk en geniet, want we hebben zelden zo’n fraai ingerichte villa gezien. Besef wel dat het huis nog niet af is, omdat bijvoorbeeld de oprit nog verlaagd moet worden omwille van alle supercars die Jon Olsson rijdt. Problemen om jaloers van te worden.

Before & after: