Dit wordt het duurste appartement van Nederland

De Rotterdamse wijk Katendrecht is vanaf 2021 een exclusief appartement rijker. Het is er eentje uit de categorie ‘internationale allure’ en mag er qua oppervlakte absoluut wezen: 1000 m2 vloeroppervlakte helemaal voor jou alleen. Het penthouse heeft daarnaast plafonds tot wel 12 meter hoog en een bescheiden tuintje van 55 vierkante meter. Met een prijs tussen de 15 en 20 miljoen euro wordt het het duurste appartement van Nederland.

Duurste appartement van Nederland komt in Rotterdam

Het riante optrekje krijgt de naam The Box en bestaat uit drie verdiepingen. Het complex is onderdeel van het exclusieve project Bay House aan de Rotterdamse Rijnhaven. Een opvallende locatie aangezien Katendrecht tot voor kort een Rotterdamse volkswijk slash achterstandswijk was. De laatste jaren is de wijk bezig met een opmars in de vastgoedmarkt en met succes.

Vorig weekend werd The Box gepresenteerd op de Masters of LXRY-beurs in Amsterdam. Volgens de makelaar van het stulpje hebben de eerste geïnteresseerden zich al gemeld. Wat zij exact moeten neertellen voor dit on-Nederlandse pareltje is overigens onbekend aangezien er in dit segment huizen alleen prijzen ‘op aanvraag’ worden gegeven. De schatting van tussen 15 en 20 miljoen zal er niet ver naast zitten.