Inspiratie: waarom een donker interieur een goed idee is

Het inrichten van je huis. Iets chiquer gezegd: interieurdesign. Het kan een hele klus zijn en vooral wij mannen zijn er vaak niet supergoed in. Uitzonderingen daargelaten, natuurlijk.

Gelukkig hebben we onze inspiratiebronnen nog. Keer op keer brengen we weer interior inspiration aan de man waar je écht iets aan hebt. Soms doen we dat over mancaves, en soms doen we dat over een specifiek item. Bijvoorbeeld over hoe je een industriële eettafel stijlvol plaatst in een modern interieur. Je ziet het: het kan alle kanten op.

Een donker interieur: 15 voorbeelden

Goed, vandaag gaan we inspiratie delen voor een donker interieur. Wat ons betreft één van de meest stijlvolle en mannelijke interieurstromingen in het woonlandschap. Het straalt namelijk kracht uit, maar je krijgt er ook een chic gevoel van. Tenminste, als je het goed doet.

Donkere kleuren kun je overal laten terugkomen. Je kan hele muren donker maken, maar ook kiezen voor accessoires. Of je kiest een zwarte keuken. Als je het maar stijlvol houdt en niet van je huis de inloopkast van Jules Deelder maakt. Alhoewel wij hem een van meest stijlvolle Nederlandse mannen uit de modegeschiedenis vinden. Misschien toch maar wel doen dan?

Pinterest is je beste vriend – again

Qua interieurinspiratie is Pinterest écht onze beste maat geworden. We kunnen met hem lezen en schrijven. Door Pinterest krijgen we vaak toffe stijlen in onze feed en die delen we dan graag weer met jou. Zo ook vandaag weer, en dan met het thema: een donker interieur. Thanks us later.