Vakantiehuis 3.0: de Diamond Villa in Kroatie is pure luxe

CREDITS: Diamond Villa

Wat is er mooier dan met tien vrienden een vakantiehuis huren aan de Kroatische kust? Een vakantiehuis 3.0 huren natuurlijk. De Diamond Villa is het dikste stukje architectuur en design wat je vandaag zal tegenkomen. Het is een luxueuze villa waar ieder mannenhart sneller van gaat kloppen.

Diamond Villa: een vakantiehuisje 3.0 in Kroatië

De Diamond Villa heeft alles wat een man wil.  Een ziek high-end interieur, twee overloopzwembaden, uitzicht op zee en plek voor je vrienden. Het is een van de meest luxe optrekjes aan de Adriatische kust. Zo won de villa onlangs bij de Luxury Lifestyle Awards de prijs voor meest luxe villa in Kroatië. Het is de combi van unieke architectuur, de omgeving en het ultieme luxe gevoel dat de doorslag gaf.

diamond villa, Vakantiehuis 3.0: de Diamond Villa in Kroatie is pure luxe
Foto: Tom Claeren

Wát een omgeving

De villa staat op een heuvel en heeft bizar panoramisch uitzicht op de Adriatische zee en de bergen. Het optrekje staat op het eiland Korčula, dat bekendstaat als een van de groenste eilanden van Kroatië. Misschien gaat er bij liefhebbers een belletje rinkelen, want er wordt gezegd dat het de geboorteplaats is van Marco Polo. Een man met een beetje gevoel voor geschiedenis hoort dit te weten.

Twee aparte verdiepingen

De naam Diamond is ontstaan door de vormen, facetten en hoeken van de villa. De villa is verdeeld in twee onafhankelijk eenheden. De bovenste eenheid heeft 3 slaapkamers, 4 badkamers, 150m² aan terras en een overloopzwembad van 35m².

Het onderste gedeelte heeft 2 slaapkamers, 3 badkamers, 170m² aan terras en een overloopzwembad van 40m². Een overloopzwembad is een bad waarbij het waterniveau even hoog staat als de rand van het zwembad. Eén zo’n zwembad is al top, maar deze villa heeft er dus gewoon twee.

Het interieur is high class en heeft als kenmerk abstracte vormen. De meubels zetten het thema ‘diamant’ voort en zijn in iedere hoek ven elke kamer een stijlvolle toevoeging.

diamond villa, Vakantiehuis 3.0: de Diamond Villa in Kroatie is pure luxe
Foto: Tom Claeren

Je huurt niet alleen een villa

Mocht je hierheen gaan met je vrienden dan huur je niet alleen een villa. Je krijgt er personeel bij die 24/7 voor je klaarstaat, een boot, helikoptervluchten en excursies. De vrouwelijke stripper die je laat komen moet jezelf betalen, maar dat kan geregeld worden. Als je deze beelden ziet dan kun je niet anders dan meteen boeken, toch?

Fan van villa’s? Ook in ons eigen Nederland hebben we ze gewoon staan. Check deze designvilla in Brabant maar eens.

Foto’s: Tom Claeren