Deze Bentley-woontoren is een walhalla voor autoliefhebbers

CREDITS: Bentleyresidences.com

Er zijn maar weinig mensen die meer gepassioneerd zijn dan autoliefhebbers. De passie voor luxe auto’s is niet gek. De ongekende details, schoonheid en prestaties van deze parels zijn al genoeg om het hart sneller te laten kloppen. Voor alle Bentley-enthousiastelingen is er nu goed nieuws. Je kan namelijk in één van de Bentleywoningen leven die aan dezelfde normen voldoen als je geliefde Bentley-auto.

Bentley krijgt in 2026 eigen woontoren met de meest luxe woningen

Bentley vindt het leveren van de meest prestigieuze auto’s ter wereld niet genoeg. Het toonaangevende merk heeft aangekondigd om de allereerste luxe woontoren te ontwikkelen genaamd; Bentley Residences. Bentley Residences zal in 2026 in Sunny Isles Beach Miami, Florida, te bewonderen zijn.

Het wordt in dezelfde straat gebouwd waar Waldorf Astoria zijn nieuwste luxe accommodatie aan het realiseren is. De woontoren is ontworpen en gebouwd door Dezer samen met Sieger Suarez. Deze getalenteerde man is ook verantwoordelijk voor de Porsche Design Tower en Armani Casa. Het project zal maar liefst 200 luxe woningen bevatten.

woningen, Deze <strong>Bentley-woontoren</strong> is een walhalla voor autoliefhebbers
Foto: Bentley Residences

De Bentleywoning is dé droom voor menig autoliefhebber

Het gebouw wordt 228 meter hoog en heeft maar liefst 60 verdiepingen. De woningen brengen het Bentley-DNA tot leven door een unieke autolift. Elke bewoner heeft een eigen garage waar meerde auto’s inpassen. Bovendien biedt de gruwelijke woontoren uitzicht op de oceaan in elk appartement. Daar is de cilindrische vorm van het gebouw met kamerhoge ramen verantwoordelijk voor.

Elke kamer heeft een eigen balkon, zwembad, sauna en buitendouche. Het Bentley-gebouw is ook voorzien van een fitnessruimte, spa, whiskybar, bioscoop, sigarenlounge en een restaurant. Verder nog vragen ;)?

De bouw start in 2023 en zal 2026 klaar zijn. Als je een ware liefhebber bent van auto’s en van de fijnere dingen in het leven, dan is dit dé perfecte woning voor jou. Nu alleen nog een Bentley bezitten.

Foto: Bentleyresidences

LEES OOK
Maak kennis met de Porscheboerderij
Normaal ga je even snel langs de garage voor een kleine onderhoudsbeurt. Niks meer, niks minder. Behalve bij de Autobarn dan: bij deze garage blijf je waarschijnlijk nog…
Weekend Desires #343
Kom maaaaaar door! Het is weekend, en dat willen we weten ook. Geniet van je vrije dagen met de állermooiste dames van het moment: View this post…
DENHAM x TeamNL
Terwijl we ons opmaken voor de halve finale tegen Engeland, staat het volgende grote toernooi alweer voor de deur. Vanaf 26 juli begint de strijd om de…