BALR. komt met luxe villa concepten, te beginnen in Marbella

CREDITS: BALR.

metHoewel je ons zelf niet snel zal betrappen op het dragen van een BALR. shirtje met grote witte letters, zijn we zeker fan van het merk. En dan vooral de high-end lifestyle erachter. Het nieuwe BALR. House concept is dé belichaming van deze lifestyle en als de we teasers mogen geloven, gaat dit hét optrekje worden waar je met je vrienden wil overnachten. Voor een weekje. Of 2. Of 3… maanden.

BALR. House

Anyway, als de mannen van BALR. iets doen, doen ze het goed. Het BALR. House is voorzien van o.a. 5 slaapkamers, 5 badkamers, een lift, garage, wijnkelder, gym, voetbal- én basketbalveld, infinity pool en wie weet krijg je de Bentley en speedboot ook bij.

Check dan ook zeker even de video die ze hebben gemaakt ter promotie van het BALR. House, waarvoor ze de prachtige Belgische Luna Stevens hebben ingevlogen. Je kan haar herkennen aan… Nou ja, je herkent haar meteen, laten we maar zeggen.

Eind 2019 moet het eerste BALR. House in Marbella gereed zijn en meerdere zullen snel volgen. De huizen worden beschikbaar voor huur en verkoop.

Take a look:

https://youtu.be/aZYJPhuYjjE