Binnenkijken in de meest luxe Aston Martin ooit: een penthouse van €59 miljoen

In de afgelopen jaren hebben we ons vaak genoeg laten verrassen door Aston Martin: whisky’s en superbikes werden opeens op de markt gebracht. Maar de verrassing die Aston Martin nu weer voor ons in petto heeft, is er eentje van torenhoog niveau.

Aston Martin gaat de lucht in met nieuwe penthouses

Nadat het weelderige automerk recent al een herenhuis in Tokio onthulde, gaat Aston Martin nu de lucht in. De ‘Miami Aston Martin Residences’ bestaan namelijk uit dikke triplex penthouses die gepaard gaan met de ongekende luxe die we van Aston Martin gewend zijn. Met dit nieuwe project van het automerk wordt er een compleet nieuwe weg ingeslagen, maar als we de beloftes mogen geloven blijft het niveau van weelde dat we gewend zijn van Aston Martin onaangetast.

De woningen krijgen namelijk maar liefst 19.000 vierkante meter aan oppervlakte, zeven slaapkamers zodat je in ieder geval genoeg gasten kan ontvangen, acht badkamers omdat het kan, een privézwembad voor poolparty’s, een spa om jezelf pas écht te verwennen en bovendien een lift omdat een trap niet luxe genoeg is.

Prijskaartje zoals verwacht ook torenhoog

De keuken en de woonkamer hebben uitzicht op de Atlantische Oceaan en bovendien is er als kers op de taart een waar orkest ingezet om nieuwe bladmuziek te schrijven, om de sfeer van de residenties naar een hoger niveau te tillen. Klinkt als muziek in de oren. De nieuwe penthouses gaan ‘UNIQUE’ heten, omdat het gebouw een bijzonder uniek en bovendien buitenaards ontwerp krijgt.

Momenteel zijn er nog maar 10 woningen te koop, en deze zullen naar verwachting in het voorjaar van 2023 gereed zijn. De penthouses hebben namelijk niet alleen een skyhigh uitzicht, maar ook een skyhigh prijskaartje. De Miami Residences zullen voor maar liefst 59(!) miljoen dollar op de markt worden gezet. Met een triplex penthouse dat gepaard gaat met zo’n hoog kostenplaatje, zijn een paar bolides van het automerk voor de deur alleen nog maar een kleinigheidje.

LEES OOK
Weekend Desires #339
Daar zijn we dan: het eerste EK-weekend. En omdat niet álles verandert, vind je hier op vrijdagmiddag wat je van ons gewend bent: onze Weekend Desires. View…