Airbnb Finds: 3 optrekjes in de ‘Nederlandse’ EK-stad Boedapest

Prachtig nieuws want deze zondag spelen onze mannen de achtste finale van het EK tegen Tsjechië en ontlopen dus mooi ‘angstgegner’ Portugal. De wedstrijd speelt zich af in Boedapest en wie lucky enough was, heeft wellicht een kaartje voor de gewilde wedstrijd weten te bemachtigen. Geen kaartje? Maar wel de EK experience in Boedapest willen meemaken? Dan delen wij uiteraard de fijnste plekjes om je gehuld in het oranje te vermaken in de Hongaarse hoofdstad!

Boedapest op z’n best: Oranje supporten in stijl

Vintage pareltje in het centrum

Deze heerlijke plek vind je midden in het centrum van Boedapest en zit vol met old skool elementen. Maak zelf een toepasselijk oranje drankje zoals een Aperol Spritz, Negroni of gewoon een biertje en  juich mee met onze Oranje helden vanaf de stijlvolle leren bank. Na afloop van de wedstrijd feest je vrolijk na in het centrum van Boedapest, dat op slechts 15 minuten lopen te bereiken is.

Voor dit doch modern, doch vintage pareltje betaal je slechts €93,- per nacht. Hier verblijf je dus samen met een vriend of vriendin voor maar €46,25 per persoon. Boeken dus!

Creatief voetbal kijken

In dit kleurrijke verblijf kun je prima vertoeven, zeker ook tijdens het EK. De muren van deze woning zijn dan wel niet oranje, maar met een prima flatscreen TV om de wedstrijd in HD te kijken, hoor je ons niet klagen. Bier en (geïmporteerde) bitterballen maak je in de moderne, zwarte keuken. En met twee luxe slaapkamers met ieder een eigen badkamer en een ruim balkon heb je ook na de wedstrijduren hier een heerlijke plek om een afzakkertje te doen en te proosten op de overwinning natuurlijk!

Alleen al vanwege de prijs, kun je deze kans niet aan je voorbij laten gaan. Voor €93,- per nacht verblijf je hier samen met drie anderen. Dit is dus €23,25 per persoon per nacht!

Beleef het EK met prachtig uitzicht op Boedapest

In deze modern ingerichte loft zal je niks te kort komen. De accommodatie heeft een fijne keuken met strak design waarin je de lekkerste EK snacks maakt (of in de oven duwt). Belangrijker nog, is de overtuigend relaxte hoekbank met TV vanwaar je de wedstrijd prima kunt volgen. Ook na het voetbal geniet je van een prachtig uitzicht, je hebt hier namelijk adembenemend zicht op het bruisende stadscentrum. Verder zijn er in het appartement twee slaapkamers, met ieder een eigen badkamer met regendouche.

In dit moderne stulpje verblijf je voor €225,- per nacht. In totaal kun je hier verblijven met vier personen, hierdoor kom je uit op €56,25 per persoon per nacht.

LEES OOK
De hidden gems van Barbados
Tropische eilanden die ooit een plek van rust waren, zijn ondertussen gedegradeerd tot speeltuinen gevuld met een leger aan Instagram-influencers. Zodanig dat we vermoeden dat de Balinezen…
Weekend Desires #343
Kom maaaaaar door! Het is weekend, en dat willen we weten ook. Geniet van je vrije dagen met de รกllermooiste dames van het moment: View this post…
DENHAM x TeamNL
Terwijl we ons opmaken voor de halve finale tegen Engeland, staat het volgende grote toernooi alweer voor de deur. Vanaf 26 juli begint de strijd om de…