Interieur trends 2018: living done right

Living

Onze stulpjes staan hoog in het vaandel en we zijn continue bezig met inrichten, bijhouden en schoonmaken. Of ja, misschien niet iedereen, maar de interieur liefhebbers gegarandeerd wel. Deze interieur trends zijn in elk geval een goede reden om toffe interieurzaken in te duiken.

Of het een en ander van zolder te halen natuurlijk. Ode aan vintage.

Interieur trends 2018

Warmte en geborgenheid

In 2018 willen we allemaal nét iets meer warmte en geborgenheid voelen thuis. Niets gaat er boven klassieke gezelligheid en dat mag gezien worden. Zodra mensen jouw paleis binnenstappen worden ze overspoelt met warmte. Wij mogen de comforting home wel.

Hout

Wie sfeer en gezelligheid wilt terug laten komen in zijn stulpje, moet hout in huis halen. Je hebt verschillende soorten hout en deze kan je gerust door elkaar gebruiken in je inrichting. Dikke tip: schuur het wel even op.

Hoe gezellig het er ook uitziet: een dikke splinter in je linkerbil zit niemand op te wachten.

Colorblocking en speels

De gezelligheid in je stulpje kan je ook goed laten zien door colorblocking en gebruik van felle kleuren. Het wordt allemaal wat speelser en levendiger. Je kan kiezen voor een bepaalde kleur in verschillende tinten of juist kleuren tegenover elkaar zetten voor extra contrast.

Wall of frame

De geometrische lijnen die we in 2017 al veel zagen, blijven voorlopig nog veel in the game. Daarbij komt dat typografie komt ook steeds vaker om de hoek gluren. We zien dat er veel posters, schilderijen en fotolijsten verzameld worden. En dan het liefst allemaal op één grote muur. The wall of frame.

Exotisch

We zijn na 2017 nog niet klaar met de botanische sferen in huis, dus in 2018 trekken we hem gewoon door. Ditmaal gooien we ook allerlei printjes in ons interieur en felle kleuren. Franjes mogen ook zeker niet ontbreken aan deze feestelijke gebeurtenis.

Menu
Total
1
Share