Wat jij kan leren van Paul Rudd, de meest sexy man op aarde

CREDITS: Foto: Big Stock

Elke man heeft dit wel eens gehad: de haartjes zijn net geknipt, de baard strak getrimd en de outfit is on point waarna je jezelf iets té lang staat te bewonderen voor de spiegel. Heerlijk man, die confidence.  Helaas kan er maar één de knapste zijn, en dat is volgens het magazine People niet de man in jouw spiegel. Ant-man Paul Rudd is door het magazine uitgeroepen tot de meest ‘sexy man ter wereld’. Daar zijn natuurlijk redenen voor, en van een paar redenen kan jij zeker wat leren.

Baardje for the win 

De Marvel-acteur heeft een heel subtiel stoppelbaardje, en daar maakt hij zichzelf een nog groter lustobject mee voor de ladies. Het is heel simpel: testosteron zorgt voor extra gezichtsbeharing, en daarmee stralen die stoppels extra mannelijkheid uit. Dat valt in de smaak bij de chicks hoor. Uit onderzoek van de Universiteit van Queensland blijkt namelijk dat vrouwen zich seksueel meer aangetrokken voelen tot een man met baard.

Friendly look maakt een man sexy

De echte baard lovers onder ons moeten wel oppassen. Een kluizenaars look is nog steeds een no-go. Het ziet er zogenaamd té mannelijk uit, waardoor je nét iets minder vriendelijk oogt. En laat de friendly look nou net essentieel zijn om sexy voor de dag te komen. Vrouwen willen namelijk een man die groot en krachtig is, maar net zo goed ready lijkt voor het befaamde huisje-boompje-beestje cliché. De onschuldige handsome look van Paul Rudd maakt hem daarmee dus de meest sexy man op de aardbol.

Kaaklijn naar achter

Hoe glashard je het ook wilt ontkennen: jij hebt ook wel eens je kaaklijn geforceerd voor de foto. No shame amigo. Het hebben van een duidelijk strakke kaaklijn doet het nou eenmaal beter bij de chicks. Een simpel trucje om de ladies op insta aandachtiger te maken: zet je hoofd iets naar achter wanneer je een kiekje van jezelf schiet. Zo laat je die zwoele kaaklijn van je in volle glorie zien. Geen wonder dat Paul Rudd met zijn jaw-dropping kaaklijn zo sexy wordt genoemd.

Meer weten over de meest sexy man ter wereld zodat jij je in de toekomst kan aansluiten bij het rijtje: George Clooney, Brad Pitt, Michael B. Jordan en nu dus ook Paul Rudd? Check het hier.

sexy man
Foto: Big Stock
LEES OOK
Catalaanse get-a-away met Elke Spa Hotel
De Costa Brava; Catalaans voor ‘ruige, wilde kust’. Maar dat is niet het enige wat-ie te bieden heeft. Denk aan authentieke kustplaatsjes, strand, ontspanning, activiteiten, cultuur en…
Weekend Desires #339
Daar zijn we dan: het eerste EK-weekend. En omdat niet álles verandert, vind je hier op vrijdagmiddag wat je van ons gewend bent: onze Weekend Desires. View…
De grondleggers van het nieuwe CUPRA-tijdperk
Er zijn maar weinig types waar wij niet mee door één deur kunnen. Maar ja-knikkers, routinejunkies, comfortzeilers en lijntjeslopers staan wél op dat lijstje. Sorry, not sorry.…