Netflix dropt officiele trailer van Undercover seizoen 3

CREDITS: Netflix

*Brabants accent*

GODVERDOMME, HIER ZATEN WE OP TE WACHTEN

En dat klopt als een bus. Heel Nederland en België wacht al ellenlang op seizoen 3 van Undercover. Een aantal maanden geleden kregen we de releasedatum door, 21 november, en nu hebben we ook de officiële trailer. Een trailer die de grootste plottwist laat zien van allemaal: undercoveragent Bob en drugsbaas Ferry Bouman gaan samenwerken. Pfoe, dit kan niet anders dan ongekend lekker worden.

Trailer Undercover seizoen 3

Netflix heeft over seizoen 2 van de hitserie veel klachten gekregen over het ontbreken van Ferry. Om die reden werd Ferry de film in het leven geroepen. Gelukkig is Ferry nu ook weer terug in de serie zelf. Ferry komt vrij uit de gevangenis en ziet dat zijn plaats in de drugswereld is ingenomen door het Turkse echtpaar Serkan en Leyla Bulut.

Bob is op zijn plaats wegens wangedrag ontslagen bij de politie en heeft een rechtszaak, plus mogelijke gevangenisstraf boven zijn hoofd hangen. Geen chille situatie voor de kemphanen dus.

Undercover seizoen 3
Foto: Netflix

Verhaallijn seizoen 3

Netflix omschrijft het verhaal zelf mooi: ‘Wanneer een jonge undercoveragent wordt vermoord, beseft de politie dat er een mol in hun midden zit. Patrick Diericks (Jeroen Van der Ven) doet Bob een voorstel: hij kan zijn rechtszaak laten verdwijnen als Bob opnieuw undercover gaat en als burgerinfiltrant de verrader weet te ontmaskeren in de bende van Serkan.’

Bob neemt de veel te gevaarlijke missie aan om zijn leven weer op rails te krijgen. Maar goed, dat gaat natuurlijk helemaal mis. Hij stuit namelijk op Ferry. Daardoor worden de aartsrivalen gedwongen om hun rancune opzij te zetten en zichzelf daarmee te verzekeren van een nieuwe toekomst. Beide levens krijgen zo een hele andere wending.

Check hier de officiële trailer en kijk daarna uit naar 21 november!