Dit park laat je paintballen in een real life Call of Duty ma

CREDITS: Paintball Games Venhorst

Zwetende handjes, schreeuwende teamgenoten, doodse stiltes en kogels die rond je oren vliegen. Maar bovenal genieten met je maten. Het omschrijft de Call of Duty-beleving die elke man kent. Een ervaring die je vast en zeker in real life wil meemaken, want als je via een schermpje al zo’n adrenaline-kick krijgt, moet dat in het echt nog gruwelijker zijn.

Dit is geen vrijbrief om direct met een luchtbuks of airsoftwapen te gaan rondlopen, maar kan zeker. Het Nederlandse Paintball Games Venhorst biedt namelijk de mogelijkheid om samen met je vrienden te genieten van al deze elementen. Weer eentje voor op je bucketlist.

Dit park laat je paintballen in een real life Call of Duty map

In dit park kun je helemaal losgaan. En je bent niet de eerste. Je komt in een mooi rijtje te staan met verschillende celebs zoals Birgit Schuurman, de selectie van PSV, Remy Bonjasky en DJ La Fuente. Niet de minste namen dus, en zeker het checken waard.

Paintballen
Foto: Paintball Games Venhorst

Velden

Het park bestaat uit vier verschillende velden met elk een ander thema. Loop op een vliegtuigkerkhof in Airplane Grave Yard, kruip door de jungle in Vietnam of vecht in de straten van een vervallen dorpje genaamd Lockdown. Een woord waar we ondertussen een hekel aan hebben gekregen, maar in dit park is het een mooie plek om je agressie te laten gaan. Als kers op de taart is er het speelveld voor de échte Call of Duty-fans: Shipment. Voor de kenners is dat natuurlijk pure nostalgie.

Paintballen
Foto: Paintball Games Venhorst

Full experience

Dit park geef je de volledige ervaring. Je komt terug op het basiskamp van een ruig potje paintballen, daarna kan een koud pilsje natuurlijk niet ontbreken. Een beloning voor al dat harde werken. Doe dit in combinatie met een barbecue en sluit je dag af in stijl.

Paintballen
Foto: Paintball Games Venhorst

Prijzen

Waarschijnlijk denk je dat zo’n gruwelijke ervaring gepaard gaat met een gruwelijk prijs. Niet hier. Van maandag tot en met donderdag betaal je €15,- en krijg je hier zelfs 100 paintballs bij. Op feestdagen en overige dagen van de week betaal je een vijfje extra. Voor de rest zijn er een boel extra’s waar je uit kan kiezen om je ervaring nog bruter maken. De enige voorwaarde is dat je met minimaal zes man moet zijn, maar dat moet lukken, toch?

paintballen, Dit park laat je paintballen in een <strong>real life Call of Duty ma</strong>