Utrecht krijgt wereldprimeur: een officeel F1 Racing Centre

Als je niet naar de Formule 1 kan kijken dan kruip je zelf maar achter het stuur. Utrecht krijgt het allereerste Official F1 Racing Centre in het centrum The Wall. Er komen 60 speciaal ontworpen racesimulatoren en zo kan jij laten zien wat je in huis hebt. Jij kan bewijzen dat Ferrari een foutje gemaakt door Sainz naast LeClerc te zetten.

Official F1 Racing Centre

Je kan racen op drie verschillende ‘virtuele grids.’ Elke plaats is voorzien van zeer geavanceerde wielen met force feedback én windsimulatie. Je kan er de officiële F1-game spelen van Codemasters. In het centrum kun je spelen tegen je vrienden en familie, maar ook tegen anderen die er speciaal naartoe komen.

Het idee is om er echt iets speciaals van te maken. De bezoekers kunnen een heel raceweekend ervaren. Hier vallen ook training, een kwalificatie en de Grand Prix zelf onder.

Niels Roodenburg, directeur van The Official F1 Racing Centre, geeft aan: ”Gezien de nog altijd groeiende populariteit van Formule 1 in Nederland zijn we verheugd om samen met F1 in Utrecht het eerste Official F1 Racing Centre te openen.”

Wij kunnen niet wachten op het op te nemen tegen elkaar! Let’s go!

, Utrecht krijgt wereldprimeur: een officeel F1 Racing Centre
Foto: The Official F1 Racing Centre