De ultieme start van een early flight-reis

CREDITS: Novotel Amsterdam Schiphol Airport

Early flights. Het kan nog wel eens een dingetje zijn. Waar de één het geen probleem vindt en alvast een biertje bestelt, wrijft de ander nog soep uit zijn ogen voor gate B32.

Mocht je niet zo’n ochtendmens zijn, dan zijn er, zoals voor alles in het leven, oplossingen te bedenken. En wij hebben er een voor een vroegevlucht-reis: Novotel Amsterdam Schiphol Airport.

Novotel Amsterdam Schiphol Airport

Want niks is zo chill als je vakantie relaxed beginnen. Slaap daarom in het duurzame, stijlvolle hotel op vier minuten van Schiphol en je vacay of zakenreus is al begonnen.

, De ultieme start van een <strong>early flight-reis</strong>
Foto: Novotel Amsterdam Schiphol Airport

Green Key Gold-gecertificeerd

Het hotel ligt op Business Park 20/20: het meest duurzame zakenpark van Nederland. Die lijn wordt doorgetrokken ín en óp het Novotel Amsterdam Schiphol Airport zelf. Als Green Key Gold-gecertificeerd hotel zie je duurzame items terug in het interieur, en op het dak worden 500.000 honingbijen gehouden. Zo doe je meteen iets terug voor de wereld.

, De ultieme start van een <strong>early flight-reis</strong>
Foto: Novotel Amsterdam Schiphol Airport

Esthetisch verantwoord

Naast dat de interieuritems vaak van duurzame aard zijn, zijn ze ook nog eens esthetisch verantwoord. Op Nederlandse wijze. Je wordt ontvangen door kunst, houten fietsen en decoratieve items zijn in elke kamer of ruimte te vinden. Dit maakt een early flight toch net even iets dragelijker. Wat heet: je vergeet bijna dat je de volgende morgen weer vroeg uit de veren moet.

Food & drinks, en meer

Mocht je samen met jouw zakenpartners de dag erop reizen, dan kun je ook in het hotel al belangrijke dingen bespreken tijdens een privédiner. Er zijn verschillende voorzieningen voor food & drinks, maar de dinerervaring ‘Le petit chef’ is ideaal om heerlijk eten te combineren met entertainment. Een goed glas wijn erbij en een natuurlijke brainstormsessie op de avond is geboren. Want tijdens dat soort momenten komen de beste ideeën bovendrijven. De volgende ochtend begin je in de fitnessruimte en ben je topfit voor de reis.

Als je ’s middags al arriveert, dan zijn er verschillende mogelijkheden om de natuur in te duiken. Denk aan toffe wandelroutes om in de frisse lucht wat dingen met elkaar te bespreken of om zelf je hoofd leeg te maken. Dat heb je soms nodig.

Check hier alle info over Novotel Amsterdam Schiphol Airport en alle beschikbare kamers.

LEES OOK
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…
Hoe de surfcultuur een modegolf werd
Surfcultuur is een van de enige culturen die tegenwoordig wordt uitgekotst door de eigen doelgroep, terwijl hij door alle anderen juist omarmd wordt. De evolutie van surfcultuur…