Ultiem chillen met deze nazomer essentials

Nederland. Het land van de verrassingen. We hebben een klotezomer gekregen, maar we krijgen ook fijne nazomer voorgeschoteld. Deze nazomer moet je dan ook optimaal benutten….

Daarom hebben wij een kleine selectie gemaakt van essentials die jouw zwoele avonden naar een hoger niveau tillen. Check it out. 

Nazomer essentials

The London No.1

Gin: áltijd +1. Gewoon, omdat deze veelzijdige drank perfect past bij de nazomer. Nu het éindelijk mooier weer wordt, ga je een kwaliteitsgin aan de man brengen. The London No.1 is daar hét voorbeeld van. Deze gin behoort tot het selecte groepje Super Premium Gins.

In dat groepje komt niet iedere doordeweekse gin terecht. De kwaliteit van de ruwe ingrediënten, de manier van destilleren in Pot Stills, de kleur en het design van de fles: dáárom is deze gin uitzonderlijk. Met als ultieme smaaksensatie: kruidige aroma’s met jeneverbes.

Het mooiste van alles? The London No.1 wordt in kleine hoeveelheden gedestilleerd in het bonkende hart van Londen. Metropoolse vibes in een glas, dus.

, Ultiem chillen met deze nazomer essentials

Hoodie

Jaren geleden werd het dragen van hoodies meestal geassocieerd met een inbreker. Gelukkig is dat tegenwoordig wel anders, want een hoodie is een van de meest comfortabele items die je in je kledingkast kunt hebben.

Vooral in de nazomer kan dit kledingitem je helpen. Het kan zomaar iets kouder worden in de avond. Een hoodie trek je gewoon over je T-shirt aan, waardoor je jezelf niet hoeft om te kleden. Ideaal, want dan kan jij lekker doordrinken.

, Ultiem chillen met deze nazomer essentials

Marshall Fridge

Je merk nóg cooler maken? Voeg gewoon een Marshall branded koelkast aan je assortiment toe, dachten ze bij Marshall. De Marshall Mini Fridge is dé ultieme ‘koele’-kast en de perfecte toevoeging aan jouw tuinfeestje.

De koelkast komt in twee maten, met de ‘kleine’ variant van 92 liter en zijn grotere broer van 126 liter. Genoeg ruimte om je drank koud te houden. En het ziet er supertof uit. Kijk zelf maar:

Marshall Mini Fridge

Houtskoolbarbecue

Real men grill on a houtskoolbarbecue…

Zo’n cliché uitspraak kun je eigenlijk altijd ophangen in jouw tuin. Een houtskoolbarbecue is voor échte mannen. Deze barbecues zorgen voor de authentieke grillsmaak. Niet alleen voor vlees, maar ook voor vis en groeten.

Barbecuen op houtskool is eigenlijk de enige juiste manier. De Alice’s Garden Serge American Smoker Houtskool Barbecue mag van ons bovenaan op je nazomer-lijstje.

beste barbecue

Bierlift

Een pilsje drinken met je maten is natuurlijk genieten. Met zonnig weer is dit in de tuin nóg lekkerder. “Hé, is er nog bier?!”. Helaas voor jou, want als gastheer mag jij weer naar binnenhobbelen. Hoe vet zou zijn als er gewoon een stapel flesjes uit de grond komt?

Dit machtig mooie idee hebben we te danken aan de mannen van HopfonHöhle. Voor een kleine 100 euro heb je zo’n fantastische bierlift te pakken. Ideaal.

Bierlift