Brabus maakt boot- en gameliefhebbers blij met ‘Black Ops’ speedboot

We’ve taken the lead!”, zo zal het bij de fabrieken van Brabus klinken. Zij hebben namelijk een knap staaltje werk afgeleverd met hun nieuwe speedboot. De ‘Black Ops’ speedboot, om precies te zijn. Wij zijn he-le-maal in de wolken over dit nieuwe pareltje van het befaamde botenmerk, en dat drukken we dan nog voorzichtig uit.

De ‘Black Ops’ speedboat is crimineel snel

Want ja, geef ons eens ongelijk als er een boot op de markt wordt gebracht dat exact op de speedboot van de game Black Ops lijkt. De ‘Brabus Shadow 900 XC Cross Cabin Black Ops Signature Edition’ – ja, dat is inderdaad een hele mond vol – heeft alles wat je bij een boot mag verwachten. De speedboot heeft maar liefst 900 pk tot zijn beschikking, verzorgd door de twee 4,6-liter V8-motoren die er in het nieuwe pronkstuk van Brabus te vinden zijn. En die snelheid onder je kont is helemaal leuk als je jezelf inbeeldt als internationale spion vanuit een Black Ops-missie.

speedboot, Brabus maakt boot- en gameliefhebbers blij met <strong>‘Black Ops’ speedboot</strong>
Foto: BRABUS

De luxe looks van de speedboot

Maar goed, je kan natuurlijk meer met deze speedboot dan als een halfbakken spion keihard over het water bouncen. De Brabus Shaduw 900 is een boot om je ogen mee uit te kijken. De serre is toegankelijk via de vleugeldeuren in zogeheten supercar stijl. Het dashboard van de kapitein heeft beschikking over hypermoderne touchscreens, een multifunctioneel stuurwiel met vingertipbediening, vernieuwde gebruikersinterface wat allerlei mogelijkheden biedt en bovendien verlichte schakelaars. Ook heeft de speedboot een ‘G-Shock-sensor’ die ervoor zorgt dat storm op zee absoluut geen probleem is.

Details van de buitenkant

Van buiten is het ‘bootje’ ook een ware parel. De buitenkant is namelijk gelakt in het Graphite Black-lak en heeft in de romp details met zwarte chromen badges verwerkt. En hoe erg dat gehele zwarte plaatje ook past in het criminele idee dat deze boot schetst, zijn er ook zeker contrasten te vinden. Zo zijn er de rode Signature Stripes die de kleursamenstelling weer wat in balans brengen. Wil jij jezelf alvast op deze criminele speedboot wanen? Check dan de brute foto’s hieronder.