Lidl strikes again: luxe opblaasbare jacuzzi voor een heel fijn prijsje

Wat zouden we zonder de Aldi, Lidl en Action moeten? Een paar keer per jaar komen deze ketens met aanbiedingen die niemand zou kunnen verzinnen. Deze keer is het de Lidl. Ze bieden twee luxe jacuzzi’s aan voor een héél fijn prijsje: €299,- en €499,-. Deze aanbieding komt als geroepen, want we moeten onszelf nog wel even thuis gaan vermaken.

Lidl opblaasbare jacuzzi: precies op tijd gearriveerd

Dat je deze zomer – waarschijnlijk – thuis moet blijven wil niet zeggen dat je jezelf niet mag verwennen. Laat je nieuwe opblaasbare vriend vollopen met water en knal een flesje champagne open. Bubbels in je glas en bubbels onder je kont. Wat wil je nog meer?

De goedkoopste variant van Lidl is een blauwe met 180 cm en een diepte van 70 cm. Met een beetje passen en meten kun je met vier vrienden in vertoeven. Door de ingebouwde pomp heb je ‘m snel opgezet en hoef je bijna niks zelf te doen. De opblaasbare jacuzzi verwarmt tot maximaal 42 °C.Met deze ideale temperatuur kun je tot laat in de nacht blijven genieten.

, Lidl strikes again: luxe opblaasbare jacuzzi voor een heel fijn prijsje
Foto: Lidl

De tweede optie – €200,- duurder – heeft een lederen look en massagefunctie. In deze jacuzzi kun je optimaal genieten met zes vrienden. Deze opblaasbare jongen is namelijk 196 x 71 cm. Met een digitaal bedieningspaneel kun je makkelijk instellen wat voor bubbels je onder jouw kont wil hebben.

Geen stress met schoonmaken

Ook voor het schoonmaken en onderhouden komt Lidl met een oplossing. Voor vijf tientjes kan je er een originele Bestway DeLuxe onderhoudsset bij kopen. Zo kun je gewoon gewoon de dag na je poolparty alles weer netjes maken.

Wij zijn in ieder geval ook dit jaar weer overtuigd. Beide varianten zijn nu nog op voorraad, maar je moet wel snel zijn. Uit ervaring weten we namelijk dat deze pareltjes meestal de dag erna al zijn uitverkocht.

, Lidl strikes again: luxe opblaasbare jacuzzi voor een heel fijn prijsje
Foto: Lidl
LEES OOK
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…
Hoe de surfcultuur een modegolf werd
Surfcultuur is een van de enige culturen die tegenwoordig wordt uitgekotst door de eigen doelgroep, terwijl hij door alle anderen juist omarmd wordt. De evolutie van surfcultuur…