De mooiste foto’s van Alicia Vikander (Lara Croft) in real life

CREDITS: Screenshot Tomb Raider | Warner Bros.

Iedere man met een liefde voor gamen (óf voor de film Tomb Raider) heeft een crush op Lara Croft. De stoere sexyness is onweerstaanbaar. En het ergste van alles is: ze is fictief. Tóch kunnen wij mannen dan lekker onze fantasieën laten gaan. Viezeriken eigenlijk, hè?

De mooiste foto’s van Alicia Vikander (Lara Croft)

Nou ja, zo zijn we nu eenmaal. Daar kunnen we niets aan doen. Gelukkig kregen we in 2001 een beter beeld van Lara. In dit jaar verscheen namelijk Lara Croft: Tomb Raider. Twee jaar later werd dit nog een keer dunnetjes over gedaan met Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life op het witte doek. De bloedmooie Angelina Jolie kroop in de huid van de fictieve archeologe. Alleen de tweede film werd niet door iedereen gewaardeerd. Ze ontving namelijk de Golden Raspberry Award voor slechtste actrice. Lekker dan.

Lara Croft
Screenshot Lara Croft: Tomb Raider | Paramount Pictures

Alicia Vikander

In 2018 moesten er wonden worden gelikt. Tomb Raider moest en zou een succes worden. De hoofdrol ging naar de Zweedse Alicia Vikander. Deze actrice had namelijk al een Oscarbeeldje in haar kast staan. Mevrouw Vikander kreeg die voor haar rol in The Danish Girl.

Over het succes van wonden likken mag gediscussieerd worden. Op IMBd krijgt de film namelijk maar een 6,3 en op Rotten Tomatoes blijft de Tomatometer steken op 52%. Geen highscores dus.

Eén ding is wel zeker: Alicia Vikander heeft onze harten veroverd. Hebben we tenminste toch nog iets, want wát een plaatje is ze!