Geen plannen dit weekend? Met deze app fix je nog een date

Waar je vroeger op rolschaatsen in de ‘disco’ indruk kon maken met je heupen, hebben we de laatste jaren de overstap gemaakt naar indruk maken met een RSI-duim. Swipen, swipen, swipen in een app, dat was dé manier om te scoren. Tenminste, dat was de gedachtegang. Wat blijkt? We zijn dom, dom, dom geweest.

Maar, beste singles, er is hoop. Er is een manier om eindelijk te stoppen met swipen en te gaan daten. In real life. Dit weekend nog.

Inner Circle: dé app om dit weekend nog een date te vinden

Hoe dan? Met Inner Circle. Je kent de app natuurlijk al, maar nu zijn er drie hacks die je kans vergroten op een spontane date. Als jij ein-de-lijk je telefoon wil dumpen en écht wil daten, dan hebben wij de oplossing voor je.

, Geen plannen dit weekend? Met deze app fix je nog een date

Maak je profiel direct to the point

Inner Circle is een offline-gecentreerde app, wat betekent dat het is ontworpen om je op een échte date te krijgen. Natuurlijk kun je een tijdje de tijd nemen om elkaar online te leren kennen. Maar waarom niet de gok wagen en elkaar meteen in het echt ontmoeten? Soms zijn de beste dates de last minute.

Op je Inner Circle-profiel kan je de ‘Who’s up for?’ functie gebruiken om statusupdates te geven over wat jouw ideale dates zijn. Of je nu op zoek bent naar een casual drink of een ochtendkoffie, met een beetje creativiteit hengel je hierdoor de charismatische persoon binnen waar je naar zoekt. Vul jouw date-ideeën in en laat de reacties maar binnenstromen. Small talk = over.

Singles herkennen in jouw favoriete bar

Het is en blijft een vervelend moment: op iemand afstappen, shooting your shot, en te horen krijgen dat ze niet single is. Dit moment is door Inner Circle verleden tijd. Je kan zoeken in de app naar je favo bar, en via die weg singles vinden die daar ook graag komen. Misschien herken je ze van rondhangen aan de bar, of misschien zijn ze een totaal nieuw gezicht. Hoe dan ook, als jullie allebei van dezelfde plaatsen houden, en jullie allebei single zijn, kan je zo jouw nieuwe match vinden. Handig, omdat je meteen een plek hebt voor de eerste date. Offline, it is.

Single events (no need to cringe)

And last but not least: we mogen we op elkaars lip staan. En dat vinden we heerlijk. Dat betekent ook dat de single events van Inner Circle terugkomen. Jeeeeeeej. De events worden maandelijks georganiseerd en zijn een cocktail van fijne, honderden single mensen, verse cocktails ;), toffe muziek en heel veel gezelligheid. Ontmoet honderden singles op één plek. Het is dé manier om jouw nieuwe vlam tegen te komen. Check hier alle aankomende events.

Nu rest ons nog maar één vraag: waar wacht je nog op? Nu is het tijd om je offline date te vinden. Dit weekend nog.

, Geen plannen dit weekend? Met deze app fix je nog een date

[powerkit_alert type=”info” dismissible=”false” multiline=”false”]

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Inner Circle.

[/powerkit_alert]

LEES OOK
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…
Op de bank bij de broertjes de Boer
We zijn altijd wel te porren voor een potje LaLiga, maar deze keer is het net effe anders. In oer-Hollands weer rijden we via een modderig zijweggetje…