Hier is de allereerste trailer van de Game of Thrones-prequel

CREDITS: Foto: screenshot HBO Max

Liefhebbers van de serie Game of Thrones, stop met wat je aan het doen bent: na lang wachten heeft HBO zojuist de allereerste trailer gereleased van de spin-off House of the Dragon. Na de toch ietwat dramatische ending van het laatste seizoen van Game of Thrones, is dit hopelijk het eerste vervolg van velen waar we verder van kunnen smullen.

House of the Dragon: eerste trailer onthuld

In de eerste beelden die we hebben gespot kunnen we al zien dat de serie aardig terug in de tijd gaat: 200 jaar om precies te zijn, voor de val van de troon. “Gods. Kings. Fire. And blood. Dreams didn’t make us kings: dragons did. ”, aldus Daemon Targaryen. Dat belooft dus weer een bloedige verhaallijn op te leveren vol met actie en bruutheid.

Verhaallijn van House of the Dragon

Deze spin-off vertelt het verhaal over de geschiedenis van Targaryens bloedlijn en hoe die aan de macht zijn gekomen in Westeros. Spoiler alert: dat gebeurde door veel geweld met onder andere draken, veel vuur en loads of blood. Het verhaal is gebaseerd op George R.R. Martin’s boek Fire & Blood, waardoor we dus genoeg politieke onrust kunnen verwachten in deze storyline.

House of the Dragon
Foto: HBO Max

“Wanneer kan ik dit checken?”

Dat is, helaas, nog even de vraag. Volgens mediabedrijf Warner Media zal de prequel ergens in 2022 zijn officiële verschijning op de schermen maken. De verwachting is medio april, maar zekerheid geven ze hier niet over. Lekker dan, nog een tijdje wachten dus. Voor nu kan je alvast genieten van de trailer die je hier kan checken:

LEES OOK
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…
Op de bank bij de broertjes de Boer
We zijn altijd wel te porren voor een potje LaLiga, maar deze keer is het net effe anders. In oer-Hollands weer rijden we via een modderig zijweggetje…