Rockstar kondigt GTA VI op geheel eigen wijze aan

CREDITS: Rockstar Games

Rockstar heeft héél veel gameliefhebbers ein-de-lijk officieel blij gemaakt. In een persbericht – en op de site – heeft de ontwikkelaar namelijk GTA VI aangekondigd. Niet met veel bombarie, maar het is altijd lekker om iets zwart op wit te hebben. Zéker als het gaat om GTA, want dan neemt meestal de geruchtenmolen de overhand.

GTA VI officieel aangekondigd

Rockstar Games vertelt aan gameminnend Nederland, en de rest van de wereld, dat velen nieuwsgierig zijn naar een nieuw deel in de Grand Theft Auto-serie. Ja, hè, hè…

Gelukkig komt een aantal zinnen later het verlossende woord: “We zijn blij dat we nu officieel kunnen bevestigen dat de actieve ontwikkeling voor het volgende deel in de Grand Theft Auto-serie in volle gang is.”

Daarnaast slingerde Rockstar Games ook een typische Tweet de wereld in:

Nog geen details bekendgemaakt

Helaas kunnen we hier nog geen verdere details met je delen. Je hoeft niet boos te worden op ons, want dit staat in het persbericht: “We kijken ernaar uit om jullie hier meer over te vertellen wanneer we hier klaar voor zijn. Houd dus vooral de Rockstar Newswire in de gaten voor de officiële details.”

Ze laten alleen weten dat ‘het veel verder gaat’ dan de vorige edities. Kijk, dat is altijd leuk om te horen. Tot in de digitale wereld van GTA VI in 2023, 2024, 2025 of 2026… Want ja, ook de releasedatum valt nog te raden.

Wil je toch alvast warmdraaien? Check dan deze brute fantrailer: