Deze gedachtes heeft iedere man na een onenightstand

CREDITS: Diego Lozano | Unsplash

Het is een gezellige avond in de kroeg. Het is vreselijk gezellig met je maten en de glazen met het machtig gouden goedje vloeien met een ongekend tempo je keelgat in. Natuurlijk geeft dat wazige gevoel je genoeg vertrouwen om maar eens met een dame aan de praat te gaan. En met succes. De volgende ochtend wordt je wakker met knallende koppijn en vage herinneringen. Je draait je om en ligt pal naast een prachtige dame. Er schieten ontelbaar veel gevoelens en gedachtes door je lichaam heen. En dat valt te begrijpen na zo’n onenightstand.

Deze gedachtes heeft iedere man na een onenightstand

De kans is groot dat de dame in kwestie geen bekende is. Je voelt je f*cking brak, maar stiekem ben je wel blij dat je vannacht een leuke dame hebt gescoord. We hebben een aantal gedachtes op een rijtje gezet die voor iedere man herkenbaar zijn na een onenightstand.

Onenightstand, Deze gedachtes heeft iedere man na een onenightstand
Foto: Bigstock

Sh*t, wat is d’r naam ook alweer?”

Vreselijk akward als je d’r naam niet meer weet. Misschien probeer je nog snel in de groepschat met je vrienden terug te zoeken of je haar naam hebt genoemd, anders heb je flink pech. Je kan proberen om haar naam te ontwijken of je bent gewoon dead honest en vraag het aan haar. Toch is het niet prettig.

Hopelijk slikt ze de pil.”

Als je hieraan denkt ben je eigenlijk al een stapje te laat. Je had vannacht beter een rubbertje kunnen gebruiken zodat je wakker wordt zonder zorgen. Maar als je dat niet hebt gedaan is dit geen gekke gedachte. We hopen het beste voor je kerel.

Zou ze behoefte hebben aan ronde 2?”

Mannen kunnen nou eenmaal op een stelletje hitsige dekhengsten lijken.  Als na lange tijd de seks ’s nachts goed was, heb je misschien behoefte aan nog een hete sessie. Maar heeft zij daar ook behoefte aan? Je wil d’r niet ongemakkelijk laten voelen als ze het niet ziet zitten. Maar stel ze wil het wel, wil je dat natuurlijk niet missen. Lastige situatie dus.

klaarkomen

Hopelijk vindt ze me goed genoeg”

Mannen hebben soms een grote mond over wat ze allemaal wel niet kunnen tussen de lakens, maar ze kunnen hier ook best onzeker over zijn. Je wilt deze dame natuurlijk wel pleasenzowel tussen de lakens als daarbuiten. De twijfel slaat dan vaak toe en je wil graag weten of je goed bent geweest voor d’r.

Hoe nu verder?”

Ja, allemaal leuk zo’n wilde nacht maar wat nu? Misschien is dit echt eenmalig of ze wil nog een paar keer afspreken voor een ‘gezellige’ avond. En misschien is ziet ze wel iets serieus in jou. Genoeg vragen die dus door je hoofd spoken.

Als echt gentleman zou ik nu een ontbijtje moeten maken.”

Maar de verschrikkelijke kater zegt je toch iets anders. Toch wil je je van je beste kant laten zien. Je trekt misschien even wat makkelijke kleding aan en duikt de keuken in. Een eitje is altijd goed, toch? Misschien zit ze er helemaal niet op te wachten en wil ze zo snel mogelijk weg maar je hebt toch je best gedaan. En dan kun je het altijd zelf nog opeten.

voordelen
Foto: Bigstock
LEES OOK
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…
Op de bank bij de broertjes de Boer
We zijn altijd wel te porren voor een potje LaLiga, maar deze keer is het net effe anders. In oer-Hollands weer rijden we via een modderig zijweggetje…