Brute gamecontroller kan tijdens het gamen van vorm veranderen

CREDITS: Chinmay Gohil

Grote spelers als Sony en Microsoft blijven ons de komende tijd verwennen met de nieuwe Playstation 5 en XBOX Series S en X. Door de constante verbetering van designs, technologie en gamecontroller-beleving blijft gamen interessant. Dat is iets waar je jezelf gelukkig mee mag prijzen.

Máár het kan altijd beter. Chinmay Gohil is een designer uit Mumbai, India. Chinmay geeft ons een voorproefje van de MORPHOX Modular Gaming Controller. Deze gamecontroller is een 4-in-1 controller die zich bij verschillende games kan aanpassen. The next big thing voor de nieuwe generatie gamers.

Onwerkelijke gamecontroller kan van vorm veranderen

Deze brute gamecontroller zal de gamingwereld compleet veranderen. Op dit moment is alleen nog het design bekendgemaakt, maar ze zijn druk bezig. De MORPHOX is voorzien van een slanke, gebogen structuur. Afhankelijk van het spel wat je wil spelen kan deze gamecontroller zich speciaal aanpassen.

Game controller
Foto: Chinmay Gohil

De vormen

De MORPHOX zal handig zijn voor de racers, schieters en vliegers. Deze gamecontroller kan zich namelijk vervormen tot gamewapens. Een potje Call of Duty zal a piece of cake zijn. Toch nog een voorliefde voor Mario Kart of de Fromule 1? Maar is Game Seat Pro iets boven je prijsklasse? Geen stress, de MORPHOX kan ook in een stuur veranderen. Er is ook nog eens een Explorer Edition op de gamecontroller. Dit is een uitgebreide module voor vliegspellen.

Game controller

Je vingerspieren trainen

Met de gamecontrollers van vandaag moeten je vingers tegen een stootje kunnen. Veel mensen gamen 12 uur per dag en betalen uiteindelijk hun brood met gamen. Aan de achterkant van de MORPHOX zit daarom een ondersteuning-systeem. Dit zorgt ervoor dat de wijsvinger altijd kan rusten. Zo kan de controller jouw vermoeidheid verminderen, maar je gamekwaliteiten worden gemaximaliseerd.

Releasedata

De mogelijkheden van dit ontwerp zijn eindeloos. Het liefst haal je deze gamecontroller direct in huis. Er zijn al meerdere prototypes gemaakt. De progressie is dan ook zeker te zien. Nog meer interesse? Onthoud dan de naam: Chinmay Gohil.

Foto’s: Chinmay Gohil