Fashionstatements met Harley-Davidson

De geschiedenis van Harley-Davidson graaft diep. Sterker nog: dit jaar is er een jubileumbadge van 120 jaar opgestikt. In die 1,2 eeuw hebben we veel voorbij zien komen. Van iconische silhouetten die nog steeds het straatbeeld bepalen tot volgetatoeëerde armen die als canvas fungeren voor Harleyfans.

HD-wear: statement pieces doordrenkt met Harleynostalgie

Al gaat de invloed verder dan de highways en rockcafés. Véél verder. Ook in de fashion scene is de nalatenschap van Harley-Davidson en de rest van de motorwereld voelbaar. Items die voorheen als ‘motorkleding’ werden aangezien, zijn veranderd in statement pieces. Zo domineerden dit jaar weer de biker jackets op de catwalks.

, Fashionstatements met <strong>Harley-Davidson</strong>
Foto: Tom van de Wiel

All-time classics en 120th Anniversary Collection

De trendantennes van Harley-Davidson zijn daar gevoelig voor. Maar dan wel op hun eigen, tijdloze manier. Met heerlijke HD-wear is de samensmelting van tweewielers en fashion nog nooit zo aan geweest. Zo zit je met de all-time classics áltijd goed, terwijl ook de 120th Anniversary Collection de Harleygeschiedenis ademt. 

In de modecollectie van het Amerikaanse merk vind je motorjassen, button downs, caps en vesten, maar ook fashionstatements als varisty jackets, retro racing jackets, anoraks en overalls. Met HD-wear voeg je de Amerikaanse motorcycle-lifestyle toe aan je garderobe. En dat laten we in MANIFY Magazine #6 zien in een analoge fashionshoot waar je u tegen zegt. We geven de items het podium dat ze verdienen op klassieke fotografiewijze. Al delen we hier alvast een heel stijlvol tipje van de HD-wear-sluier:

, Fashionstatements met <strong>Harley-Davidson</strong>

LEES OOK
Catalaanse get-a-away met Elke Spa Hotel
De Costa Brava; Catalaans voor ‘ruige, wilde kust’. Maar dat is niet het enige wat-ie te bieden heeft. Denk aan authentieke kustplaatsjes, strand, ontspanning, activiteiten, cultuur en…