Verstappen laat Albon Nederland zien in epische video

CREDITS: Red Bull Content Pool

Heel Nederland had zondag 3 mei met rood omcirkeld in de agenda. Waarom? Na jarenlange afwezigheid stond de Grand Prix van Zandvoort weer op het programma. We weten allemaal waarom de GP niet doorgaat en dat is flink balen. Gelukkig heeft Red Bull niet stilgezeten en hebben ze een hele zieke video opgenomen. In de video doen Verstappen en Albon een rondje door Nederland met de Formule 1-bolides van Red Bull Racing.

Verstappen en Albon racen door Nederland in Formule 1 wagens

De twee coureurs rijden met bizarre snelheden langs alle oer-Hollandse plekken. Van de Rotterdamse haven tot het strand van Scheveningen. En van Den Haag tot de bollenstreek. Verstappen laat Albon alle hoeken van Nederland zien. Zo racen ze ook langs de bekende windmolens en irriteert de Thaise snelheidsduivel zich aan de fietsen in Nederland.

Red Bull heeft een hele toffe video in elkaar gezet en het verzacht de pijn een beetje dat de GP van Zandvoort niet doorgaat. De Dutch Road Trip eindigt natuurlijk bij Circuit Zandvoort en laat iedereen zijn ‘racehart’ weer even sneller kloppen.

Check vooral ook de behind the scenes video. Hierin is te zien hoeveel lol de mannen hebben en met hoeveel plezier aan de video is gewerkt. Het zal een lach op je gezicht toveren en dat heb je nodig in deze tijd.