Deze 5 kickstart gadgets moet je checken

Kickstarter is een prachtig platform. De nieuwste innovatieve concepten die toegankelijk op de markt worden gebracht. Hoe het werkt? Mensen ontwikkelen een nieuw concept. Dit kan een gadget zijn, multifunctionele tent, elektrisch skateboard en noem het maar op. Vervolgens kun je hier in investeren en als het beoogde bedrag is opgehaald, ontvang je als eerste het product wat dan daadwerkelijk wordt geproduceerd. Kickstarter zet dus als het ware de banken buitenspel voor een financiering voor concepten. Hierdoor kan er veel ruimer worden gedacht in het ontwerpen van een nieuw product. Uit kickstarter zijn al meerdere zeer succesvolle producten ontstaan. Wij hebben voor jou de vijf kickstart producten uitgezocht die zeker de moeite waard zijn te checken.

Mesay-20

Wanneer je buiten Europa reist kom je al snel een taalbarrière tegen. Met wat ongemakkelijke tonen en handgebaren kom je er meestal wel uit, tot dat je echt een gesprek met iemand wil voeren. De Mesay-20 biedt de oplossing voor dit probleem. Een erg simpel werkend apparaat die Engels live vertaalt naar meer dan twintig talen. En andersom. Check het filmpje voor meer duidelijkheid:

Nils Bracelet

Het is een veelvoorkomend probleem, je telefoon is leeg en je hebt geen oplader bij. De Bracelet van Nils biedt de oplossing. Uiteraard zijn er al meerdere oplossingen voor dit probleem: powerbank, oplaadbare hoesjes. Toch is dit concept wel even de moeite waard om te checken. Een oplaadkabel in de vorm van een niet verkeerd uitziend armbandje.

https://www.youtube.com/watch?v=UpObSma-Rrc

Spyra One

Het oogt kinderachtig, maar toch wanneer je dit ziet komt het jongetje weer in je naar boven. Deze Duitse gasten hebben het klassieke model van het waterpistool geüpgraded naar de zogenoemde Spyra One. Filmpje zegt genoeg.

https://www.youtube.com/watch?v=Wf6THFLFCIw

Stack

Mijn persoonlijke favoriet uit het lijstje; de Stack. Wanneer je net zoals velen dagelijks je spullen kwijtraakt is dit concept wat voor jou. Door middel van verschillende kleine plakbare pads kan je overal je spullen tracken via je smartphone.

https://www.youtube.com/watch?v=LYzHobYTsLk

Sonicbeer

Het feit dat hier nog nooit een oplossing voor is gevonden kan een wonder worden genoemd: doodgeslagen bier. Het concept Sonicbeer is een apparaat wat in mum van tijd je biertje weer vers laat smaken, met schuimkop en al.