De beste films en series die in augustus op Netflix komen

CREDITS: Screenshot American History X | New Line Cinema

Iedere maand verschijnen er nieuwe toptitels op Netflix. De ene maand sta je trappelen om alle films en series te bekijken, de andere maand zit er niks voor jou tussen. Hoe je het ook wendt of keert; het is áltijd weer even afwachten wat Netflix uit de hoge hoed tovert. Augustus 2020 belooft in ieder geval een mooie maand te worden op de streamingdienst. Dit zijn de beste films en series die in augustus op Netflix komen.

Nieuwe films en series op Netflix – Augustus 2020

American History X

De knetterharde klassieker American History X verschijnt 1 augustus 2020 op Netflix. De film van Tony Kaye is een must-see. In de film probeert voormalige neo-nazi te voorkomen dat zijn jongere broer dezelfde verkeerde weg inslaat als hij.

Interstellar

Matthew McConaughey: altijd +1. De acteur speelt een grote rol in de film Interstellar. In 2014 kwam ‘ie uit en heeft op IMDb nu een score van 8,6. Dat is niet misselijk. In de film zijn regeringen en economieën over de hele wereld ingestort. Voedsel is schaars en de NASA bestaat niet meer. Totdat er mysterieus wormgat opengaat en overgebleven onderzoekers het gaan onderzoeken.

A Star is Born

Bradley Cooper overtrof zichzelf door met A Star Is Born voor acht Oscars genomineerd te worden. Uiteindelijk won de film er één; Shallow werd verkozen tot Beste originele nummer. De film is officieel een derde remake van de gelijknamige film uit 1937. Het acteerwerk van Cooper en Lady Gaga is fantastisch, wat de film uiteindelijk een 7,7 op IMDd én een 79% Audience Score op Rotten Tomatoes opleverde.

Anelka: L’Incompris

Het enfant terrible Nicolas Anelka speelde in zijn carrière voor dertien clubs en werkelijk overal kreeg de spits wel een probleem. De winnaar van “PFA Young Player of the Year Award” in 1998/1999 heeft een mooie carrière gehad, maar heeft hij er wel alles uitgehaald? Hij werd bijvoorbeeld op het WK 2010 in Zuid-Afrika naar huis gestuurd omdat hij tegen de bondscoach had gezegd: ”Val toch dood, hoerenzoon”.

Lucifer seizoen 5 (Deel 1)

Deze maand komt eindelijk het vijfde seizoen van Lucifer online. Vele fans zijn hier al een tijdje op aan het wachten, dus het komt niet verkeerd uit. Netflix heeft aangegeven dat seizoen 5 21 augustus online komt. Als je de eerste vier seizoenen nog niet hebt gezien; je hebt nog even de tijd.

Project Power

De streamingdienst heeft met veel bombarie de film Project Power aangekondigd. In de stad New Orleans heeft één pil grote problemen veroorzaakt. Een man die de pil innam kreeg vijf minuten ongekende superkrachten. Verschillende mensen, onder wie een jonge dealer, een lokale politieman en een ex-soldaat, gaan op zoek naar degene die de pil heeft uitgevonden.

En verder:

Er verschijnen in totaal 38 films en 42 series nieuw op Netflix. Dit zijn the highlights volgende streamingdienst zelf:

LEES OOK
Catalaanse get-a-away met Elke Spa Hotel
De Costa Brava; Catalaans voor ‘ruige, wilde kust’. Maar dat is niet het enige wat-ie te bieden heeft. Denk aan authentieke kustplaatsjes, strand, ontspanning, activiteiten, cultuur en…
Weekend Desires #339
Daar zijn we dan: het eerste EK-weekend. En omdat niet álles verandert, vind je hier op vrijdagmiddag wat je van ons gewend bent: onze Weekend Desires. View…
De grondleggers van het nieuwe CUPRA-tijdperk
Er zijn maar weinig types waar wij niet mee door één deur kunnen. Maar ja-knikkers, routinejunkies, comfortzeilers en lijntjeslopers staan wél op dat lijstje. Sorry, not sorry.…