Upgrade jouw fiets met de mooiste Brooks accessoires

Wij Nederlanders zijn een heerlijk fietsvolk. Er zijn zelfs meer fietsen in Nederland, dan dat er mensen wonen. Probeer er dan maar eens tussenuit te steken én comfortabel van a naar b te komen. Gelukkig hebben onze vrienden van Brooks de oplossing. Met de juiste fiets accessoires zorg je ervoor dat jouw fiets topnotch is én heerlijk rijdt.

Brooks England

Brooks is waarschijnlijk geen onbekende voor je. Het merk bestaat immers al meer dan 150 jaar! Sindsdien maakt het merk uit Engeland de meest iconische en comfortabele zadels. Je herkent ze misschien wel aan het leer en de grote stalen vering aan de achterkant. Maar Brooks maakt meer dan dat en gaat uiteraard met de tijd mee. Zo zien we zadels van plastic, rubber en sinds kort ook cambium. Allemaal om de zoektocht naar het perfecte zadel steeds naar het volgende hoogte te brengen.

Brooks, Upgrade jouw fiets met de mooiste Brooks accessoires

Zadels maken de fiets

Uiteraard wil je comfortabel zitten en er tegelijkertijd stylish uit zien! Brooks speelt hier op in met een nieuwe generatie zadels. Bij Brooks zijn ze gespecialiseerd in verschillende soorten zadels. Tegenwoordig met name in de leren en cambium zadels. Leren zadels zijn uiteraard beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Als je echt wil shinen op je fiets ga je voor een uitvoering met titanium, of afgewerkt met een koper finish!

Brooks Cambium

De cambium zadels van Brooks zijn gemaakt met natuurlijk gevulkaniseerd rubber en een toplaag van organisch katoen. Om de duurzaamheid van de zadels te waarborgen worden ze afgewerkt met een dunne laag Numac textiel. Dit is een uniek waterbestendig dek, speciaal ontwikkeld voor comfort en gemak. De Brooks cambium zadels werken in feite als een hangmat. Er wordt direct comfort geboden, waarbij schokken en vibraties tot een minimum worden beperkt. Ben jij een echte tourfietser die liever niet te veel onderhoud aan zijn zadel wil hebben? Dan is een Brooks cambium zadel echt iets voor jou! En je hebt ze in verschillende kleuren en maten. Van 13 tot en met 19 centimeter breed.

Handlebars

Naast zadels is het merk ook gespecialiseerd in andere fietsaccessoires, zoals handgrepen en tape voor je stuur. Deze bieden dezelfde kwaliteit als de zadels, omdat ze zijn gemaakt van het zelfde leer. Ook de handgrepen zijn beschikbaar in uitvoeringen van gevulkaniseerd rubber en cambium. Op deze manier wordt kwaliteit, duurzaamheid en comfort gewaarborgd. En zo kan je er dus altijd voor zorgen dat jouw fietsaccessoires perfect op elkaar zijn afgestemd.

LEES OOK
Maak kennis met de Porscheboerderij
Normaal ga je even snel langs de garage voor een kleine onderhoudsbeurt. Niks meer, niks minder. Behalve bij de Autobarn dan: bij deze garage blijf je waarschijnlijk nog…