Airbnb Finds: regisseren a la Steven Spielberg vanuit het Jurassic Park-huis

Jurassic Park fans opgelet! Altijd al een fascinatie gehad voor gigantische reptielen? En zit je al met smart te wachten totdat de nieuwste Jurassic film Dominion in de bioscoop gedraaid wordt? Dan zul je deze Airbnb accommodatie in Washington helemaal te gek vinden. Je kan nu zelf als Steven Spielberg regisseren en je wordt ondergedompeld in de wereld waar het 65 miljoen jaar geleden allemaal begon. 

Speel de hoofdrol in je eigen Jurassic Park film

Het avontuur begint direct wanneer je de oprit oprijdt, langs het pad en tussen de bomen verstopt heten de levensgrote en -echte T-Rex, Velociator en Triceratops je van harte welkom. Dat hebben ze leuk gedaan. Zodra je bij het verblijf aankomt, staat daar de accommodatie wat op een soort hoofdkwartier lijkt. Met natuurlijk nog wat dinosaurussen die je op staan te wachten.

Van binnen is het huis met een strak design ingericht, in een combinatie van hout en industriële materialen en wat blauwe kenmerken hier en daar. Daarnaast vind je door het gehele verblijf Jurassic Park details. Zo vind je een levensgrote dino-schedel die boven de entree hangt, schilderijen met de verschillende dinosaurussen en diverse Jurassic Park gerelateerde kunstwerken. Een leuk feitje is dat sommige van deze voorwerpen, rekwisieten zijn uit de filmindustrie.  

accommodatie, Airbnb Finds: regisseren a la Steven Spielberg vanuit het Jurassic Park-huis

Het avontuurlijk verblijf

De accommodatie zelf beschikt over 3 slaapkamers, 2 badkamers en een goed uitgeruste keuken. Je kunt hier samen met je maten goed vertoeven. Zowel binnen als buiten. Na het verkennen van het verblijf en de omgeving, wacht de jacuzzi buiten je op. Laat alleen het hek niet open staan van de dino kooi, anders wordt het wel heel gezellig in de jacuzzi. 

De Hosts geven als tip om zeker door de omgeving te trekken. De accommodatie bevindt zich namelijk pal naast Washougal River State Park, een mooi natuurpark. Baan je een weg over de lokale paden of ga op avontuur over de Washougal River. Je kunt hier namelijk gaan raften of kajakken over de rivier. 

Durf jij het aan?

Durf jij het avontuur aan te gaan? Plan dan alvast jouw Jurassic Park trip naar de US en verblijf in deze gave accommodatie. Als je rond 10 juni gaat, kun je meteen de première meepakken! 

Voor een verblijf (minimaal 2 nachten) in dit stulpje moet je wel diep in de buidel tasten. Je betaalt namelijk €971,- per nacht. Je kunt er wel met z’n achten verblijven, dus dan zal het nog maar rond de €120,- per persoon per nacht zijn. Maar ach, je bent fan of niet! 

Meer info