Airbnb Finds: 3 Aziatische optrekjes met infinity pools

CREDITS: Airbnb

Wie is er nou geen fan van een infinity pool? Uniek in zijn soort en ze zorgen vaak voor de meest adembenemende uitzichten.

Bij het zoeken naar een accommodatie is een infinity pool ongetwijfeld een pré. Leun achterover, want wij hebben het zware werk alvast voor je gedaan. Deze drie accommodaties in Azië via Airbnb beschikken over de gaafste infinity pools waar je geen nee tegen kan zeggen. 

De gaafste accommodaties met infinity pools in Azië

Luxe boerderij midden in de rijstvelden in Vietnam

Dit paradijs is gelegen tussen de rijstvelden in Vietnam en compleet getransformeerd tot een oase van rust. Het luxe optrekje heeft een moderne, minimalistische stijl waardoor je helemaal van tot rust komt. Bezoek dit verblijf met twee personen voor een escape van de drukte van Hội An. Neem na een lange dag plaats in de infinity pool en geniet van een onderbroken panorama over de rijstvelden. 

Deze rustige oase kost €75 per persoon, per nacht. Maar geloof ons: als je hier eenmaal bent dan is een verblijf van één nacht niet genoeg.

Meer info 

Unieke boomhut in Bali

Slapen in een boomhut, midden in de ongerepte natuur van Bali, met maar liefst twee luxe zwembaden, waarvan één infinity pool. Wat wil je nog meer? Het Cobra House is te vinden midden in de rijstvelden in Bali. Dit unieke verblijf is een lust voor het oog en zeker niet eentje die je snel zal vergeten. Word wakker in het ronde bed in de top van het verblijf die,  net zoals het hele huis, gemaakt is van bamboe. Vanuit je bed loop je direct naar de hanging net waar je de hele dag kan chillen in de tropische zon. Dit is ook wel dé plek waar je uitkijkt op de infinity pool. Met alleen rijstvelden om je heen kun je jezelf compleet onderdompelen in de rust die deze plek te bieden heeft.

Deze accommodatie is te boeken voor maximaal 4 personen en aan zo’n uniek verblijf hangt ook prijskaartje. Voor €115 per persoon, per nacht heb je deze volledige boomhut voor jezelf. Zo een unieke ervaring mag je niet missen!

Meer info

Gloednieuw exotisch verblijf in Thailand

Last but not least is dit luxe verblijf in Koh Yao Yai, Thailand. Door de liggen op een berg kijk je vanaf elke hoek uit over de azuurblauwe zee. De villa biedt twee slaapkamers met elk een volledige badkamer, een moderne keuken en een grote privétuin. Vanuit de keuken kunnen de deuren naar het terras volledig open waardoor je één wordt met de natuur. Dit is de plek voor een goede barbeque, maar ook voor een plons in de infinity pool. Kijk uit over de zee met een biertje in je hand. Wie wil er niet zo een vakantie doorbrengen? 

Dit exotische paradijsje is te boeken vanaf twee nachten waarvoor je in totaal € 132 per persoon, per nacht betaald. 

Meer info