127 mannen die er kaal beter uitzien

CREDITS: Bigstock

Kaal worden is voor veel mannen een dingetje. Een groot dingetje, zelfs. In sommige gevallen treedt verdriet op, in andere gevallen acceptatie.

Deze mannen bewijzen: soms is kaal beter

Voor alle mannen die het éigenlijk niet willen toegeven, maar Jason Statham wel cool vinden, this is your sign. We hebben namelijk een video gevonden waarin 127 mannen voorbijkomen die er beter uitzien zónder, dan met haar.

Dat moet toch een rustgevend gevoel geven als je jezelf drukmaakt over je dunnerwordende haardos. Daar mag je Baldcafe (what’s in the name) op YouTube voor bedanken. Misschien is het om zijn eigen hachje te redden, misschien ook niet. Feit blijft dat soms acceptatie het redmiddel is. En dat bewijst deze video.

Kaal worden helemaal niet erg

Kaal worden hoeft dus helemaal niet zo erg te zijn. Daar kwamen we al eerder achter: kale mannen stralen zelfvertrouwen en dominantie uit, het bevestigt dat je een man bent én je bespaart geld op barber. En dat is dus letterlijk ook wat waard.

Mocht je, zelfs nog na de bovenstaande video, écht in zak en as zitten, hebben we hier nog een rouwverwerkingsguide voor je. Over het algemeen zijn we van mening dat tijd alle wonden heelt. Maar voor sommigen is dat nog steeds niet genoeg. Daarom hebben we hier omschreven wat er allemaal bij een haartransplantatie komt kijken, en hier vind je ook daadwerkelijk de resultaten.

Resultaten-van-een-Haartransplantatie-7

Source:
LEES OOK
Catalaanse get-a-away met Elke Spa Hotel
De Costa Brava; Catalaans voor ‘ruige, wilde kust’. Maar dat is niet het enige wat-ie te bieden heeft. Denk aan authentieke kustplaatsjes, strand, ontspanning, activiteiten, cultuur en…
Weekend Desires #339
Daar zijn we dan: het eerste EK-weekend. En omdat niet álles verandert, vind je hier op vrijdagmiddag wat je van ons gewend bent: onze Weekend Desires. View…
De grondleggers van het nieuwe CUPRA-tijdperk
Er zijn maar weinig types waar wij niet mee door één deur kunnen. Maar ja-knikkers, routinejunkies, comfortzeilers en lijntjeslopers staan wél op dat lijstje. Sorry, not sorry.…