Guy Ritchie laat Jason Statham knallen in trailer Wrath Of Man

CREDITS: Wrath Of Man | MGM Studios

Jason Statham, de ‘bad looking man’, is weer terug met zijn acteerskills. In de trailer van Wrath Of Man laat Guy Ritchie Statham knallen op iedereen die in de weg staat. Het zijn beesten die je niet wil tegenkomen op straat. En wanneer je deze twee namen in een titel ziet, weet je dat het alleen maar goed kan zijn.

Guy Ritchie laat Statham weer schitteren

Statham heeft de laatste jaren niet écht hoge ogen gegooid. De beste man kreeg eigenlijk alleen maar rollen in B-films. Nu laat Guy Ritchie hem weer schitteren als vanouds. Het tweetal komt voor de vierde keer samen in deze actiefilm. En de trailer is ongekend lekker:

Van de mannen van The Gentlemen

Er vindt een dodelijke roofoverval plaats net op het moment dat ‘H’ (Jason Statham) zijn wekelijkse klus aan het klaren is. Hij gaat aan de slag bij een geldtransportbedrijf waar miljoenen dollars worden vervoerd. De vraag is natuurlijk: is ‘H’ een undercover politieagent, een oorlogsheld of een crimineel meesterbrein?

Statham is niet de enige grote naam. Onder anderen Scott Eastwood en Jeffrey Donovan komen ook om de hoek kijken om de boel te saboteren. Deze mannen zijn een garantie voor fenomenale actie. Het scenario is geschreven door Guy Ritchie in samenwerking met Ivan Atkinson en Marn Davies. De mannen die we kennen van The Gentlemen. De inspiratie voor de nieuwe actiefilm is opgedaan bij de thriller Cash Truck.

We hadden al een sterk vermoeden Stathams rol in de film een typische ‘Jason Statham-rol’ zou zijn. Met zijn gevaarlijke uitstraling gaat hij alles op z’n kop zetten. We kunnen natuurlijk niet wachten om het tweetal weer de aanschouwen. Al met al zijn de verwachtingen voor de Wrath of Man in ieder geval hoog.

Wrath of Man, Guy Ritchie laat Jason Statham knallen in trailer Wrath Of Man
Foto: Wrath Of Man | MGM Studios