Yolanthe showt haar lichaam in meest sexy shoot ooit

CREDITS: Martika Avalon de Sanders | FHM

Yolanthe Cabau is iemand die ons steeds maar weer blijft verbazen. Daar is deze extreem sexy shoot het bewijs van. De 35-jarige schoonheid heeft met haar goddelijke lichaam geposeerd voor vrienden van FHM. Ze hebben haar weten te strikken ter ere van de 20e verjaardag van het magazine.

Wat een droomvrouw is Yolanthe toch… Alles, maar dan ook echt alles klopt aan deze vrouw. In haar sprankelende ogen kan zelfs Columbus verdwalen en haar lichaam is gewoonweg niet te omschrijven voor een mens. Daarnaast heeft ze ook nog eens een unieke uitstraling en poseert ze voor de camera zoals niemand anders dat kan.

Yolanthe in sexy shoot voor FHM500

De shoot met een van de mooiste vrouwen van Nederland is de start van de nieuwe FHM500-campagne. Yolanthe gaf zelf aan dat ze weer even moest wennen: “Ik heb wel eens sexy shoots gedaan, maar nog nooit zoals deze. Ik doe eigenlijk nooit meer zulke pikante shoots, dus dat was wel even wennen. Je staat daar toch in een gazen rok met alleen een tandenborstel, haha.”

Zeg eerlijk: zie jij terug dat ze moest wennen voor de camera? Wij niet hoor…

Back in the game

De Nederlands-Spaanse droomvrouw is geen onbekende voor FHM. Back in the days won ze driemaal de FHM 100 Sexiest-verkiezing, de voorloper van de FHM500. Dat is alweer meer dan tien jaar geleden en Yolanthe is toch wel een ander mens geworden. Ze zegt over zichzelf dat ze veel stabieler en wijzer is geworden. We geloven haar direct op haar sprankelende ogen, maar we willen wel even zeggen dat ze nog steeds bloedmooi is. Misschien wel nóg mooier zelfs, want schoonheid komt toch met de jaren.

Een waar icoon

Chris Riemens, hoofdredacteur van FHM, kan het eigenlijk niet geloven: Ik vind het te gek dat we na vorig jaar Katja Schuurman, nu Yolanthe hebben weten te strikken voor een fotoshoot met FHM. Yolanthe is een icoon.” Doordat Yolanthe al eerder winnares is geweest van de verkiezing kon hij zich geen beter model wensen. En dat kunnen wij alleen maar beamen.

De stembussen voor de FHM500 zijn weer geopend en we kijken er ook dit jaar weer naar uit. Wij weten in ieder geval al wie we in onze top 10 gaan zetten. Eind mei zal de shoot en het interview met Yolanthe te zien zijn. We can’t wait!

yolanthe shoot
Foto: Martika Avalon de Sanders
LEES OOK
Weekend Desires #339
Daar zijn we dan: het eerste EK-weekend. En omdat niet álles verandert, vind je hier op vrijdagmiddag wat je van ons gewend bent: onze Weekend Desires. View…
Weekend Desires #338
Grandioos. Het is vrijdagmiddag. En dat vinden we grandioos: meer kunnen we er ook niet van maken, toch? View this post on Instagram A post shared by…