Who’s That Girl!? Sofie Graafland

CREDITS: IG @sofiegraafland
Er zijn zoveel leuke dames in de wereld en veel daarvan hebben een Instagram page waar je U tegen zegt. Maar sommige meiden verdienen gewoon écht meer volgers, dus daar komen wij om de hoek kijken. Bij deze onze rubriek op maandag: Who’s That Girl!?

Vorige week: Ines van Uythem

Soms heb je op maandag even een steuntje in de rug nodig. En vandaag gaat niemand anders dan Sofie Graafland die steun geven. De brunette heeft alles, maar dan ook echt alles, wat een man in een vrouw zoekt.

Sofie Graafland

Wat het eerste opvalt: haar schitterende ogen. Als je door haar Insta-feed scrollt spat de glinstering van het scherm af. Daarnaast heeft ze ook nog eens een glimlach met de witste tanden die we vandaag gaan tegenkomen. Het valt ons tegen dat Colgate nog geen contact heeft opgenomen met Sofie.

We zouden liegen als ons alleen het bovenste gedeelte van mevrouw Graafland is opgevallen. Haar body is namelijk ook genot om naar te kijken. Het mooie van alles: ze brengt het op elke foto op een hele natuurlijk manier. Een gegeven waar we blij van worden.

Nou vriend, als Sofie je maandag niet beter gaat maken dan weten wij het ook niet meer. Geniet van de foto’s!

LEES OOK
Weekend Desires #339
Daar zijn we dan: het eerste EK-weekend. En omdat niet álles verandert, vind je hier op vrijdagmiddag wat je van ons gewend bent: onze Weekend Desires. View…
Weekend Desires #338
Grandioos. Het is vrijdagmiddag. En dat vinden we grandioos: meer kunnen we er ook niet van maken, toch? View this post on Instagram A post shared by…