Een interview met playmate Lisa Moerman, de droomvrouw uit Love Island

CREDITS: Filip Moerman Photography

Lisa Moerman is de wereld aan ’t veroveren. Een aantal maanden geleden schitterde ze op de cover van de Playboy en nu steelt ze de show in Love Island. We hebben haar weten te strikken voor een interview. Het leek onmogelijk, maar we hebben het tegendeel bewezen. Wat een pech! De bloedmooie Lisa staat vol in het leven. Een gegeven waar wij als mannen zéér blij van worden. Ben je er klaar voor om mevrouw Moerman beter te leren kennen? Let’s go!

Interview met Lisa Moerman

We beginnen even met een voorstelrondje! Wij zijn Manify, wie ben jij?

Ik ben Lisa Moerman, een 25-jarige jonge vrouw uit Izegem. Ik werk in de zorg bij een woonzorgcentrum. Daarnaast ben ik freelance model. Mijn blauw-gele ara krijgt mijn overige tijd en aandacht. Ik beschrijf mezelf als een positief persoon met veel doorzettingsvermogen. Maar ook wel als een naïef en koppig iemand. Plus: ik ben gek op pasta haha.

Wow, die zagen we even niet aankomen een blauw-gele ara. Wel pluspunten, want zo’n tijdverdrijf zie je niet elke dag! Plus: wij zijn ook gek op pasta!

We zien dat je playmate bent geworden. Was dit altijd al een doel voor je?

Ja inderdaad. De playboy was iets waar ik altijd al veel mensen over hoorde spreken. Dat daar altijd hele knappe, sexy vrouwen in stonden. Naarmate dat ik ouder werd heb ik enorm veel bewondering gekregen voor het magazine. Maar dat ik ooit in het magazine zou verschijnen, daar kon ik enkel van dromen. Toen de vraag kwam was ik helemaal in de wolken en heb ik er geen moment aan getwijfeld! Niet iedereen krijgt die kans en ik heb die kans meteen met beide handen gegrepen. En dan meteen op de cover!

Als je ziet dat er in de laatste twintig jaar maar een paar Belgische vrouwen een plaatsje op de cover hebben gekregen en dat allemaal BV’s zijn geworden, dan denk ik wel dat ik trots mag zijn op mijn prestatie.

En terecht dat je daar trots op bent! Wat een prestatie. Hopelijk word je ook zo succesvol, daar hebben we alle vertrouwen in!

Je mag trots zijn op je lichaam. Mogen we vragen wat jouw geheim is?

Ik doe totaal niet aan sport. Ik zal wel een heel goed verbrandingsoventje hebben, want ik kan ook niet zeggen dat ik erg gezond leef!

Kijk daar worden we vrolijk van!

Wat maakt jouw Insta-account zo uniek? Je wordt natuurlijk niet voor niks playmate!

Ik weet niet of het door mijn Insta komt of door iets anders. Natuurlijk steek ik veel tijd en aandacht in het onderhouden van mijn volgers. Ik ben wel heel actief met mijn volgers bezig, want interactie is altijd belangrijk! Toch denk ik dat het eerder komt doordat mijn vorige shoots in het oog zijn gevallen. Dit was natuurlijk niet de eerste keer dat ik zoiets deed. Ik vind wel dat Insta helpt bij het leggen van contacten en het snel weergeven van mijn voorgaande shoots.

Als we naar jouw Insta kijken dan snappen we Playboy wel hoor! Wat een foto’s…

Hoe ziet jouw ideale date eruit?

Ik ben een heel romantisch persoon en dat wil ik ook terugzien bij mijn toekomstige partner. Maar… Geef mij wel iets actiefs, waarbij ik je snel kan leren kennen. Als we aan een tafel gaan zitten en kletsen dan weet ik alleen hoe je over jezelf denkt. Bij een activiteit, zoals een escape room, weet ik al meteen hoe je handelt in bepaalde situaties. Of een hoogte parcours, dan kun je meteen je wilskracht en doorzettingsvermogen tonen. Zo leer je elkaar op een spontane en leuke manier veeeel sneller kennen.

Good to know! Als ze nog maar single is, dan weten we hoe we het volgende keer kunnen aanpakken. Daar gaan we nog wel even een vraagje over stellen.

Wat vind je het allermooiste aan een vrouw?

Ik vind een nek en sleutelbeenderen heel mooi en elegant. Dat vind ik bij mezelf ook wel.

Wij ook!

En wat vind je het meest aantrekkelijke bij een man?

Qua uiterlijk val ik enorm op mannen met een verzorgd baardje. Zo’n baardje waardoor je echt mannelijkheid uitstraalt. Maar geen macho’s die teveel tijd in de gym spenderen! Dat is zo’n afknapper voor me.

Dat zijn de antwoorden die we willen horen. Dus geen overuren meer maken in the gym, want dan maak je geen kans meer bij Lisa! En over dat baardje: het is tijd om die eens goed te gaan verzorgen.

Wanneer heb je voor het laatst heel hard om jezelf moeten lachen?

Ik lach elke dag om mezelf. Ik neem het leven niet te serieus. En elke dag moet je om jezelf kunnen lachen, want dan lachen anderen ook!

Dat is top! Altijd om jezelf blijven lachen!

Je bent een dagje vrij, hoe ziet de ideale dag eruit?

Ik ben nu al anderhalf jaar single en ik spendeer mijn dag dan meestal aan mijn papegaai. Ook plan ik shoots in of ga ik op locatie een shoot houden. Maar momenteel door de coronacrisis houd ik het liever wat rustiger. Het is al zwaar genoeg op de dienst dus ik geniet ook zeker wel van wat rust!

Je bent dus nog single! We snappen het dat je in deze tijd soms ook je rust nodig hebt, het is ook zwaar in de zorg!

Je hebt een doel bereikt, playmate, waar zie je jezelf over drie jaar? 

Ik heb er altijd al van gedroomd om in Spanje te wonen. En dat plan ben ik nu ook aan het uitvoeren. Het was de bedoeling om na de zomer van 2021 te verhuizen. Maar er zullen in afwachting daarvan natuurlijk nog wel wat publicaties komen omtrent opdrachten. Ik neem zoveel mogelijk mee waar ik de kans krijg! 

Dat is een mooi vooruitzicht! Daar kunnen we alleen maar jaloers op zijn. In Spanje wonen is voor ons ook wel een droom hoor, misschien komen we elkaar nog tegen in de toekomst. Wie weet…

Thanks Lisa voor je antwoorden en tof dat we je een aantal vragen mochten stellen. Keep up the good work en succes in de toekomst. Als je al de cover van de Playboy hebt gehaald dan ligt er een mooie future voor je klaar!

LEES OOK
Weekend Desires #339
Daar zijn we dan: het eerste EK-weekend. En omdat niet álles verandert, vind je hier op vrijdagmiddag wat je van ons gewend bent: onze Weekend Desires. View…
Weekend Desires #338
Grandioos. Het is vrijdagmiddag. En dat vinden we grandioos: meer kunnen we er ook niet van maken, toch? View this post on Instagram A post shared by…