Who’s That Girl!? Pamella Penno

CREDITS: IG @pampenno
[a>powerkit_alert type=white]Er zijn zoveel leuke dames in de wereld en veel daarvan hebben een Instagram page waar je U tegen zegt. Maar sommige meiden verdienen gewoon écht meer volgers, dus daar komen wij om de hoek kijken. Daarom, op de maandag: Who’s That Girl!?

Vorige week: Amber Koval[/powerkit_alert]

Pam Penno

De Braziliaanse schone begon op haar 17e al met modellenwerk en timmert momenteel ontzettend lekker aan de weg, met Bali als haar thuisbasis. Ze vult haar dagen met mooi op de foto staan, motor rijden, sporten en het strand. En als ze nog tijd over heeft neemt ze een Balinese massage, waar we natuurlijk allemaal wel bekend mee zijn.

Bali is niet de eerste plek waar Pamella Penno haar koffers voor langere tijd heeft uitgepakt, ze heeft ook in Italië en Hawaii gewoond. Mexico, Marokko, Zuid-Afrika en de Malediven staan nog op haar planning. Als er maar zon en een strand is dus. En dat levert voor haar Instagram weer heel wat mooie plaatjes op:

LEES OOK
Weekend Desires #339
Daar zijn we dan: het eerste EK-weekend. En omdat niet álles verandert, vind je hier op vrijdagmiddag wat je van ons gewend bent: onze Weekend Desires. View…
Weekend Desires #338
Grandioos. Het is vrijdagmiddag. En dat vinden we grandioos: meer kunnen we er ook niet van maken, toch? View this post on Instagram A post shared by…